Bolu Dağı Tüneli’nde Trafik Durdu

Tam kapanma dönemini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar yollarda yoğunluklar oluşturdu. Bolu Dağı Tüneli’nin Ankara istikametinde yoğunluktan dolayı trafik kontrollü olarak kapatıldı.

29.04.2021-15:36 - (Son Güncelleme: 29.04.2021-15:36) Bolu Dağı Tüneli’nde Trafik Durdu

Tam kapanma kararının duyurulmasının ardından, online bilet uygulamaları ve internet sitelerinde yoğunluktan dolayı kesintiler yaşanmış, şehirler arası otobüs biletleri hızla tükenmişti.

Vatandaşlar tam kapanma başlamadan önce de özel araçlarıyla İstanbul’dan Anadolu memleketlerine gitmeye başladı.

TEM yolu Bolu Dağı mevkisinde yoğunluk oluştu.

Yolun Ankara yönünde trafik artarken, İstanbul yönü ise boş kaldı. Ulaşım, zaman zaman durma noktasına geldi.

TRAFİK DURDURULDU

Öte yandan Bolu Dağı Tünelleri'ndeki yoğunlukla ilgili bilgi veren TRT muhabiri Deniz Arslan, Ankara istikametinde trafiğin durduğunu duyurdu. 

Arslan, ‘‘Karayollarından az önce edindiğimiz bilgiyi paylaşalım; bir kaza durumu olumsuzluk yok, yalnızca tünelin Ankara istikametinde yoğunluk başladığı için trafik kontrollü olarak durdurulmuş durumda. Trafik kısa süre sonra tekrar açılacak. Uzun araç kuyrukları olduğunu görüyoruz.’‘ ifadelerini kullandı.

Bolu Dağı Tüneli Ankara istikameti, 09.30'daki kontrollü trafiğe kapatılışın ardından saat 11.15'te bir kez daha trafiğe kapatıldı. Yoğunluğun azalmasının ardından Ankara istikameti tekrar trafiğe açılacak.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal