Bolsonaro Koronavirüsten Kurtulamadı: 2. Test De Pozitif

Koronavirüsle dalga geçen ve ciddiye almayan Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun ikinci koronavirüs testi de pozitif çıktı.

16.07.2020-09:35 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-09:20) Bolsonaro Koronavirüsten Kurtulamadı: 2. Test De Pozitif

Koronavirüse yakalanan Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun ikinci koronavirüs testi de pozitif çıktı. Karantina sürecinde olan Bolsonaro Alvorada Sarayı'nda yapılan bayrak törenine katıldı. 

Yaptığı açıklamalarda semptom göstermediğini ve ciddi bir şeyinin olmadığını savunan Bolsonaro'nun ayakta zor durduğu ve gözlerinin çöktüğü gözlemlendi. 

'SONUÇ HALA POZİTİF'

7 Temmuz'da koronavirüse yakalandığını duyuran Bolsonaro dün ikinci testini yaptırdığını belirtti ve 'Sonuç hala pozitif. Önümüzdeki günlerde başka bir test daha yaptıracağım. Yakında tüm işlerimin başına döneceğim.' dedi.

Başkent Brasilia'da bulunan başkanlık konutunda karantina sürecini geçiren Bolsonaro, ciddi semptomlar göstermediğini iddia ederken, bayrak törenindeki görüntüleri vatandaşlarda tedirginlik yarattı.

Her gün binlerce kişinin öldüğü Brezilya'da halk Bolsonaro gibi koronavirüsü 'Küçük bir grip olarak' nitelendiriyor. Bolsonaro yanlıları devlet başkanının dinlenmeye dönmesini isterken sosyal medyadan binlerce destek mesajı yağdı.

MASKE TAKMADI, KALABALIĞIN İÇİNDE GEZDİ

Koronavirüsü ciddiye almayan Bolsonaro maske takmaya karşı dururken, rutin hayatına devam etti ve kalabalık ortamlarda sosyal medya kurallarına uymadı.

BREZİLYA'DA KORONAVİRÜSTE SON DURUM

Brezilya'da şimdiye kadar 1 milyon 966 bin 748 koronavirüs vakası tespit edildi. Hayatını kaybedenlerin sayısı ise  75 bin 366 olarak kayıtlara geçti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal