Bölgede kırmızı alarma geçildi: Hava savunma sistemi aktifleştirildi

Rusya Ukrayna savaşında yeni bir son dakika gelişmesi yaşanıyor. Son bilgilere göre Kırım'ın kuzeyindeki Armyansk kasabasında hava savunma sisteminin devreye girdi.

25.11.2022-11:06 - (Son Güncelleme: 25.11.2022-17:41) Bölgede kırmızı alarma geçildi: Hava savunma sistemi aktifleştirildi

Yerel bir belediye başkanı, TASS haber ajansına yaptığı son açıklamada, Kırım yarımadasındaki Armiansk kasabasında hava savunma sistemi devreye girdiğini kaydetti. Belediye Başkanı Vasiliy Telizenko, Telegram kanalından yaptığı açıklamada, Rusya'nın Kırım'ın kuzeyindeki Armyansk kasabasında hava savunmasını etkinleştirdiğini bildirdi.

Hava savunma sistemi aktifleştirildi

Reuters’ın yer verdiği habere göre; Bölge halkına çağrıda bulunan Telizenko, "Lütfen sakin olun, hava savunması aktif" diye yazdı.

Rusya Kırım Son Dakika

Telizhenko, TASS'a verdiği demeçte, hava savunmasının kasaba dışında etkinleştirildiğini ve Armyansk'ta daha önce patlamaların duyulabileceğini söyledi.

"Tüm servislere danıştım ve her şey yolunda. Bu durumu istikrarsızlaştıran bazı insanlar var. İnsanlar Aryansk'tan tahliye edilmedi ve tahliye planlamıyoruz" dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal