Bol dekolteli süper minisiyle poz veren Ebru Polat, takipçilerine öyle bir soru sordu ki!

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından takipçileriyle bir etkinlik düzenledi. Polat'ın göğüs dekolteli süper minisiyle verdiği pozların altına takipçilerine bir soru sordu. O soru ise sosyal medyayı tam anlamıyla ikiye böldü.

02.06.2022-01:25 - (Son Güncelleme: 02.06.2022-01:25) Bol dekolteli süper minisiyle poz veren Ebru Polat, takipçilerine öyle bir soru sordu ki!

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra özel hayatı ile de çok konuşulan Ebru Polat, sosyal medya paylaşımları ile de sürekli magazin gündeminde yer alıyor. Instagram hesabını aktif olarak kullanan ünlü şarkıcı ara sıra takipçileriyle soru-cevap etkinliği yapıyor.

Ebru Polat

Adı gizlenen bir takipçisinden gelen soru karşısında şoka uğrayan Ebru Polat, evli bir ünlüden hamile kalan kadının bebeği söylerse aldırır mı şeklinde gelen soruya karşılık olarak 'Güzin abla gibi oldum' diye yanıt verdi.

Ebru Polat

Instagram hesabından, sürekli dekolteli pozlar paylaşan Ebru Polat, son olarak göğüs ve bacak dekolteli süper mini elbisesini paylaştı ve takipçilerine bir soru sordu. Ebru Polat'ın sorusu hayranlarını deyim yerindeyse ikiye böldü.

Sarı mı, Siyah mı?

Ebru Polat

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, bol dekolteli elbisesiyle verdiği pozların altında takipçilerine sarı yoksa siyah mı şeklinde bir soru sordu. Saçlarının rengi hakkında takipçilerinin fikrini almak isteyen Ebru Polat'ı bu sorusu karşısında bazı takipçileri sarı saç derken bazı takipçileri de tercihlerini siyah saçtan yana yaptı.

Ebru Polat

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal