Boğazdaki Nodüllere Ne İyi Gelir?

Boğazdaki nodüllere ne iyi gelir? Boğaz bölgesinde ortaya çıkan nodül birçok kişi için korkutucudur. Ancak böyle durumlarda hiçbir şekilde panik yapmaya gerek yok. Çünkü bunların büyük bir kısmı iyi huyludur. Ayrıca değişik yöntemlerle bundan kurtulma şansı her daim vardır.

09.06.2020-14:02 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-14:02) Boğazdaki Nodüllere Ne İyi Gelir?

Boğazdaki nodüllere ne iyi gelir? Boğaz bölgesinde ortaya çıkan nodül birçok kişi için korkutucudur. Ancak böyle durumlarda hiçbir şekilde panik yapmaya gerek yok. Çünkü bunların büyük bir kısmı iyi huyludur. Ayrıca değişik yöntemlerle bundan kurtulma şansı her daim vardır.

Boğaz Nodülü Nedir?

Boğaz nodülü; tiroid içindeki hücrelerin çok ani bir biçimde çoğalmasından dolayı ortaya çıkar. Bunların birden çok türü vardır. Özellikle yaşlı olanların zaman içinde sıvılı bir kist halini alması olasıdır. Sayıları ise farklılık gösterir.  Genellikle bunların kanserli bir hücre içermemesi en büyük özellikleri arasında dikkat çeker.

Boğaz Nodülüne İyi Gelen Şeyler Nelerdir?

  • Boğazdaki nodüllere ne iyi gelir: Bu hastalık için özel olarak hazırlanan kür son derece başarılı bir biçimde sonuç veriyor. 1 litrelik suyun içine tam 21 adet cevizi kırdıktan sonra atın. Suyun mutlaka ph değerinin 7.5 olması gerekiyor. Bunun ardından mevcut karışımın bir kavanoz içine koyulması lazım. Ancak hiçbir şekilde bunun güneş almaması dikkat edin. Bu yüzden folyo ile kapatmalısınız. 7 gün boyunca böyle bekleyin. Zamanın dolmasıyla beraber içinden tek bir ceviz içini açın. Aynı zamanda karışımın suyundan bir fincan olacak şekilde hemen alın. Sabahları kahvaltı yapmadan önce bunu güzelce için ve çıkarmış olduğunuz cevizi de yiyin. Karışım sona erene kadar mevcut işlemi devam ettirin. Böylelikle sorundan kurtulacaksınız.
  • Boğazdaki nodül tedavisi için aynı zamanda dereotunun da tercih edilmesi mümkündür. Bunun uzun vadeli bir kür olduğunu hemen söylemek lazım. Çünkü tam 3 aylık bir süre boyunca uygulamak şarttır. Bir çorba kaşığı kadar dereotunu biraz çiğneyin. Ardından bunu suyla beraber yutun. Bunu her öğünden önce ve en az 15 dakika sürecek kadar yapın.
  • Nodüle iyi gelen şeylerin içinde hakiki olarak bilinen ceviz yağı da var. Kullanımı konusunda dikkat edilecek birtakım hususlar var. Buna göre gece yatmadan önce bu yağı, tiroidin olduğu yere çok sert olmayacak bir biçimde sürmeniz gerekiyor. Daha sonra ilgili bölümü bir streç filmle kapatın. Bu işlemin tam 20 gün boyunca hiçbir kesinti olmadan yapılması lazım. Ardından sadece bir hafta olacak şekilde ara verin. Toplamda üç ay sürmesi gerekir.

Boğazdaki nodüle ne iyi gelir: Yine cevizin kullanıldığı ve son derece kısa bir zaman dilimi içinde sonuç veren bir diğer kür sayesinde de sorununun çözümü konusunda avantaj sağlayabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan şey ise toplamda 50 adet ceviz. Bunun içinde yer alan ve perde olarak bilinen iç kabukları alın. Daha sonra bir litrelik suyun içine koyun. Ağzını çok sıkı bir biçimde kapatmanız lazım. Bir haftanın ardından yapılacak olan şey ise yine sudan içmek olacaktır. Bunu bir fincan ile yapın. 20 gün boyunca uygulanmalıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal