Boğa Burcunun Özellikleri Erkek

Boğa burçları 20 Nisan ve 21 Mayıs tarihleri arasında doğanlardır. Karakter özellikleri ile bağdaşan gezegeni ise Venüs’tür. Boğa burcuna göre şanslı sayılan rakamlar ise 2 ve 7’dir. Şanlı günleri Çarşamba ve Perşembe olarak değişir.

28.07.2020-10:41 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-10:38) Boğa Burcunun Özellikleri Erkek

Boğa burçlarının değerli taşları zümrüt ve mercan, sevdiği renkler ise mavi ve kahverengidir. Boğa burcunun sevdiği evcil hayvanları ise Bülbül ve Ördektir. Baharatlı yemeklerden ve etten hoşlandıkları bilinir. En sevdiği içecekler ise süt, brendi ve şaraptır.

Boğa Burcunun Özellikleri Erkek için şu şekildedir;

Boğa burcu erkekleri fiziksel olarak çok çekici ve atletik yapıları ile göz doldurmaya meyillidirler. Dış görünüşleri ile uyum sağlayan zekaları, esprileri, asillikleri ve cömertlikleri ile tanınırlar. Cömertlik kuralı Boğa burcu erkeği için yer yer şekil değiştirebilmektedir, kimi zaman oldukça cimri ve tutumlu tavırlar sergilemekten kaçınmazlar ve utanmazlar. Aynı zamanda karamsar ve melankolik bir ruh yapıları vardır.

Bir Boğa burcu erkeğinin genel mizacı ise çok fazla çalışkan olmasıdır. Aynı zamanda yardıma ihtiyacı olan herkesin yanında olabilir, karşılık beklemeden destek gösterir ve istikrarlı tavrından asla ödün vermez. Boğa Erkeğinin Özellikleri arasında kararlılıkları, güvenilirlikleri ve ortalamanın üzerinde bir zekaya sahip olmaları da yer alır. Bir şeyi başarmak istediklerinde hedeflerine ulaşana kadar yolların acıkan her engeli ekarte edip mutlaka başarırlar. İstedikleri şeylerden vazgeçmek geri çekilmek bir Boğa burcu erkeği için imkansızdır.

Boğa Burcu Özellikleri Erkek için genel ruh hali ise şöyledir; Kendini güvene almayı ve kaygısız olmayı seven Boğa burçları doğası gereği sakin bir yaşam sürmeyi tercih etmez, her zaman daha ileriye gitmeyi hedefler.

Genel yapısı itibariyle nazik bir burç olan Boğa, iyi huylu ve merhamet seviyesi oldukça yüksektir. İhtiyaç karşılamayı ve gerektiğinde olması gereken yerde olmayı oldukça sever. Erdemli, dürüst ve sabırlı olması Boğa burcu erkeğini mükemmel kılar.

Boğa Burcu Özellikleri Erkek için aşk hayatı ise şöyle tanımlanır; Bir kadına teslim ve ait olmaya hazır olan Boğa burcu bu durumda olmaktan zaten hoşlanan bir yapıya sahiptir, genel olarak geç evlenen ve olgunlaşmayı bekleyen bir Boğalar aile kurmak içinde doğru zamanı beklerler.

Oldukça sadık bir eş ve aile babası olmaya meyillidirler, çocukları için oldukça iyi birer rol model olurlar ve ellerinden gelenin en iyisini yaparak çocuklarını eğitmeye çalışırlar.

Hayatlarında yüzeysel olarak daha aktif kadınları tercih eden Boğa Burcu Erkekleri, eşlerinin buna meyli yoksa onları ev hanımlarına dönüştürmekten de çekinmezler ve bu duruma kolayca adapte olabilirler. Duygusal yönden büyük bağlılıklar yaşarlar ve karşılarında ki insanı kırmaktan çekinirler. Kendileri için en uygun olan eş burç seçimi ise Akrep ve Koç burçlarıdır. Anlaşamadığı burçlar ise Aslan ve Kova olarak öne çıkmaktadır.

Boğa Burcu erkekleri arkadaş hayatlarında ise çok fazla eşe, dosta sahiptir. Mizaçları gereği insanlarla çok hızlı kaynaşıp kendilerini sevdirir ve mükemmel birer akıl hocası ve dost olurlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal