Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Önder Batman'a Suikast Girişimi

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Önder Batman'a yapılan suikast girişimi engellendi.

16.12.2020-14:17 - (Son Güncelleme: 16.12.2020-17:29) Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Önder Batman'a Suikast Girişimi

Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Önder Batman'a suikast yapıldı.

Başkan Yardımcısı Önder Batman'a bıçakla saldıran kişinin bu girişimi engellendi. Saldırganın kim olduğu ve neden Önder Batman'ı hedef aldığı ise ayrıca merak konusu oldu.

Emniyetten alınan bilgiye hepsini derledik.

Sabah saatlerinde meydana gelen saldırının Belediyenin Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan  Kenan K. tarafından yapıldığı belirlendi.

15 yıldır belediye personeli olduğu belirlenen Kemal K.'nın, Fen İşleri Müdürlüğü’nden, Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne alındığı aktarıldı.

Eline bıçak alarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde başkan yardımcısını bekleyen saldırganın bu girişimi başarısız oldu.

BODRUM BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI!

Konuya yönelik açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, şöyle konuştu:

''Bu tamamen cana kasıt saldırısıdır, orada kişi önemli değil çünkü oradaki bütün arkadaşlara saldırmış. Önder ve Emel arkadaşlarımız da var işin içerisinde. Bu adam bizim personelimiz. Veterinerlik işlerinde çalışıyor. Bizim başkan yardımcılarımızı suçlayarak sabah Sosyal İşlerde gelip saldırıda bulunuyor ve ölüm tehditleri ve gariz küfürler ediyor. Biz hemen başsavcımız ve emniyet güçlerimizle görüştük. Kendisini aldılar, bir taraftan da adli süreç devam ediyor. Başsavcımız da sağolsun konuya hemen dahil oldu. Rapor alınacak. Ufak tefek çizikler dışında Allah’a şükür durumunda bir sıkıntı yok ama büyük bir faciadan döndük diyebilirim.''

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal