BMW Bisiklet Fiyatları

Yaz aylarını yaklaşmasıyla bisiklet meraklılar bmw bisiklet fiyatları nı sorgulamaya başladı. Öyleyse bmw bisiklet fiyatları ne durumda ? bmw bisiklet fiyatları herkes iiçn uygun mu?

05.05.2018-09:41 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-23:24) BMW Bisiklet Fiyatları

Yaz aylarını yaklaşmasıyla bisiklet meraklılar bmw bisiklet fiyatları nı sorgulamaya başladı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da bmw bisiklet fiyatları değişkenlik gösteriyor. İşte bmw bisiklet fiyatları haberimizde.

Havaların artık ısınmaya başlamasıyla birlikte bisiklet sezonunun açılması söz konusu oldu. Bu sezonla birlikte BMW de yaza el sallayarak Cruise Bike bisiklet modellerini kamuoyuna çıkardı.

Elektrik ve Junior gibi farklı versiyonlarla beraber satışa sunulan modeller, her zamanki BMW kalitesiyle showroomlarda yerini alıyor.

BMW’nin  bisiklet serisi arasında amiral gemisi modeli diyebileceğimiz Cruise Bike, ve aynı modelin  elektrikli versiyonu Cruise e-Bike, BMW M Performans gene BMW marka otomobillerden ilham alan Cruise M Bike ve çocuklara için özel olarak Cruise Bike Junior yer alıyor.

Bütün modellerin, boyları 160 cm ve 195 cm arasında değişmesinin yanında tüm kullanıcılara uymasını sağlamak için S, M ve L olmak üzere üç farklı şasi seçeneğine sahip olarak üretildi ve satışa sunuldu.

Tabiki öncelikle şunu söyleyelim ki tüm modeller alüminyum şasiye. Bisikletlerin amiral gemisi modeli olan Cruise e-Bike, gücünü Bosch üretimi Performance-Line elektrik motoru sayesinde alıyor ve performansına yansıyor. 400 Wh gücünde pil ünitesinden destek alarak yol kat eden bisiklet pedal yardımıyla saatte 25 km/s hız yapabiliyor. Cruise e-Bike 5.450 euro etiket fiyatıyla modellerin arasında en pahalısı olarak öne çıkıyor. Diğer modellerin fiyat listelerine baktığımız zaman Cruise Bike 1025 euro, Cruise M Bike 1.510 euro ve Cruise Bike Junior 780 euro fiyatlarıyla kataloglarda yerini buluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal