Black Mirror yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Netflix Black Mirror 6. sezonu ne zaman gelir?

Netflix'in çok sevilen dizileri arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Yeni sezon için çalışmalara başlayan Black Mirror dizisinin 6. sezonunun ne zaman ekranlara geleceği araştırılmaya başladı. Peki Black Mirror dizisinin 6. sezonu ne zaman yayınlanacak? detaylar haberimizde yer almaktadır.

17.05.2022-21:35 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-21:35) Black Mirror yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Netflix Black Mirror 6. sezonu ne zaman gelir?

Netflix'in en çok sevilen dizileri arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak edildi. 6 sezon için çalışmaların başladığı Black Mirror dizisinin yeni sezonda hangi konuları işleyeceği bilinmemektedir. Yeni sezon için oyuncu seçmeleri devam ederken dizisinin yeni sezonu hakkında sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Black Mirror dizisinin 5. sezonunun bölüm sayısının az olmasından dolayı seyirciler hayal kırıklığına uğrarken yeni sezonda daha fazla bölüm yayınlanacağı duyuruldu. 

Black Mirror dizisinin 6. Sezonu ne zaman yayınlanacak

Black Mirror dizisinin 6. sezonu ne zaman yayınlanacak?

Black Mirror dizisinde her bölümüne film gibi yaklaşıldığını bu nedenle ölüm kalitelerinin çok yüksek olacağı belirtildi. Yeni sezon çalışmaları başlayan Black Mirror dizisinin 6. sezonunun ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz belirli bir tarih bulunmamaktadır. 

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal