Bizim Hikaye Deniz Kim? Deniz’in Gerçek Adı Ne? Daha Önce Hangi Dizide Oynadı?

Bizim Hikaye Deniz kim diye merak edenler için hazırladığımız bu yazımızda hem karakter hakkında hem de Bizim Hikaye Deniz’in gerçek adı ve hayatı hakkında merak edilenler yazımızda sizlerle.

11.10.2018-11:59 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-11:54) Bizim Hikaye Deniz Kim? Deniz’in Gerçek Adı Ne? Daha Önce Hangi Dizide Oynadı?

Bizim Hikaye Deniz kim diye merak edenler için hazırladığımız bu yazımızda hem karakter hakkında hem de Bizim Hikaye Deniz’in gerçek adı ve hayatı hakkında merak edilenler yazımızda sizlerle.

Bizim Hikaye Deniz Kimdir? Bizim Hikaye Deniz’in Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye ikinci sezonuyla geçtiğimiz hafta seyirciyle buluştu. İkinci sezonda pek çok oyuncuyu kadrosuna dahil eden Bizim Hikaye dizisi yeni gelen karakterlerden biri de Deniz oldu.

 Deniz, üniversite öğrencisi olan, maddi açıdan iyi bir ailenin kızıdır. Derin’in ablası olan Deniz oldukça havalı bir insan ve Rahmet’i de tüm erkekleri etkilediği gibi etkileyebileceğini düşünen biri.

Rahmet ise üniversitede hizmetli olarak çalışmakta ve kendisine verilen görevi hakkıyla yerine getirmek için çabalamakta. Deniz bir türlü kendisine bakmasını sağlayamadığı Rahmet’e iyice sinir olur. Arkadaşlarının da ona karşı ilgisinin olması Deniz’i çileden çıkarır ve son olarak toplasın diye yere tüm çöpleri döker ve topla der.

Ancak Hikmet sonunda sabrı taşar ve çöp kutusuna çöplerle birlikte Deniz’i de atar. Seni şikayet edeceğim diye arkasından bağıran Deniz’e inat Hikmet başka bir çöp var mı atayım diye dalga geçer. Derin Deniz adına Rahmetten özür diler. Rahmet’e de sabrına hayran kaldığını itiraf etmekten geri durmaz. 

melisa döngel ile ilgili görsel sonucu

Bizim Hikaye yeni oyuncularından olan Deniz karakteri hakkında merak edilen bir diğer detay ise gerçek adı ve yaşantısı.

Bizim Hikaye Deniz’in gerçek adı Melisa Döngel.

1999 doğumlu olan oyuncu, Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi, oyunculuk eğitimini aldığı akademidir. Ayrıca kamera önü oyunculuk üzerine de eğitim alan güzel oyuncu ilk olarak Kanal D’nin vazgeçilmez dizisi Arka Sokaklar dizisinde Nil karakterine hayat vermiştir.

Daha sonra Kanal 7 ekranlarından halen yayınlanmakta olan Elif dizisinde Süreyya karakteri ile adından söz ettirmiştir.

Hangimiz Sevmedik dizisinin sevtap’ı ile seyirciyle buluşan Melisa Döngel Bizim Hikaye dizisinde Deniz karakteriyle de adından söz ettirecek. Hikmet’i hem beğenen hem de bunu kendine dahi itiraf edemeyen, onu rezil etmek için de elinden geleni ardında koymayan Deniz karakteri dizinin şimdiden unutulmazları arasına girmeye aday.

Mankenlikten oyunculuğa transfer olan oyuncu halen modellik de oyunculuk da yapmakta. 1,74 m boyunda olan oyuncu 55 kg. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal