Bitlis'ten ilginç görüntüler: Yaylada mahsur kalan ineği dron çekimi yapan iki arkadaş kurtardı!

Bitlis’in Güroymak ilçesinde otlanırken ekinlere zarar vermesin diye boynuna takılan ipin taşlara dolanması sonucu yaylada mahsur kalan inek, bölgede dron çekimi yapan iki arkadaşın dikkati sayesinde kurtarıldı.

05.05.2022-16:00 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-16:50)

Bitlis'te dron çekimi yapan iki genç arkadaşın başına ilginç bir olay geldi. Yaşanan olayda Güroymak ilçesine bağlı Gölbaşı beldesinin Mazığ Dağı eteklerinde bulunan yaylada arkadaşıyla birlikte dron çekim yapan Umut Irmak ve Yunus Okay, bulunduğu yerde sabit duran bir inek tespit etti.

İnek kurtarıldı

Umut Irmak ve Yunus Okay, söz konusu ineğin bulunduğu yerden kımıldayamadığını fark edince durumu anlamak için dronu ineğin bulunduğu bölgeye gönderdi. Gelen görüntüler dayesinde otlanırken ekinlere zarar vermesin diye ineğin boynuna takılan ipin taşa takıldığı ortaya çıktı. İki arkadaş, ipi taşa takıldığı için hareket edemeyen ve kendilerine yaklaşık 1,5 kilometre uzaklıkta bulunan ineği kurtarmak için harekete geçti. Mahsur kalan inek kısa süre içerisinde kurtarıldı.

Bitlis'ten İlginç Görüntüler!

İneği kurtaran gençlerden Umut Irmak, ineğin mahsur kaldığını fark edince duruma kayıtsız kalamadıklarını ifade etti. İneğin boynundaki ipin bölgede bulunan iki ayrı taşa takıldığını belirten Irmak, ineğin tamamen hareketsiz kaldığını ve arkadaşıyla ineği kurtardıklarını dile getirdi.

Mehlika Karadayı
mehlikakaradayi@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal