Bitlis'te Çatışma: 1 Korucu Şehit Oldu

Bitlis'te bulunan Tatvan kırsalında çatışma meydana geldi. Çıkan çatışma sonucunda 1 güvenlik korucusu şehit oldu, 2 askerimiz yaralandı.

03.06.2021-12:14 - (Son Güncelleme: 03.06.2021-14:02) Bitlis'te Çatışma: 1 Korucu Şehit Oldu

İçişleri Bakanlığı’ndan acı haber geldi. Bitlis’in Tatvan kırsalında hız kesmeden gerçekleşen ‘Eren - 11 Operasyonu’nda teröristler ile çatışma meydana geldi. Gerçekleşen çatışmanın ardından 1 güvenlik korucusu şehit düştü, 2 jandarmanın ise yaralandı. 

3 TERÖRİST OPERASYONDA ÖLDÜRÜLDÜ 

Meydana gelen operasyonda 3 teröristin ise öldürüldüğü bildirildi. İçişleri Bakanlığı tarafından gelen açıklamada ise şehir düşen korucunun ve jandarmaların yaralanması sonucunda intikamlarının alındığı belirtilerek, ‘Bitlis Tatvan kırsalında dün 2 şehidimizin olduğu Eren - 11 Operasyonu'nda, şehitlerimizin kanı yerde kalmadı. İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma komando, güvenlik korucuları ve jandarma özel harekat (JÖH) birliklerince devam eden operasyonda, bugün 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilirken, çıkan çatışmada bir güvenlik korucusu şehit oldu, 2 jandarma personeli yaralandı’ ifadeleri kullanıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal