Bitcoinde yükseliş devam edecek mi? Bitcoin yükseliş trendine girdi mi? 20 Temmuz 2022 Bitcoindeki son durum

Geçtiğimiz günlerde yükselişe geçen Bitcoin ve altcoinlerdeki yükselişin devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Birçok yatırımcı Bitcoindeki yükselişlerin bugünde devam edip etmeyeceğini araştırıyor. Peki, Bitcoinde yükseliş devam edecek mi? Bitcoin yükseliş trendine girdi mi? İşte merak edilen konu hakkındaki detaylar…

20.07.2022-14:49 - (Son Güncelleme: 20.07.2022-14:49)

Kripto para piyasasındaki hareketlilik devam ederken yatırımcılarda son durum hakkında araştırma yapmaya devam ediyor. Kripto para piyasasındaki düşüş uzun süredir devam ederken Geçtiğimiz günlerde Bitcoin yükselişe geçti. Peki, Bitcoinde yükseliş devam edecek mi? Bitcoin  yükseliş trendine girdi mi? İşte merak edilen konu hakkındaki detaylar…

Bitcoinde yükseliş devam edecek mi? 

Kripto para piyasasındaki hareketlilik birçok yatırımcının odağında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde Bitcoin yükselişe geçmesi birçok yatırımcıyı sevindirdi. Bitcoin 24 bin  dolar seviyelerine çıkması gelecek vadeden bir ışık olarak görüldü. 

Bitcoin son durum

Sosyal medya üzerinden Bitcoindeki yükseliş hakkında pek çok açıklama yapılırken uzmanlar bu yükselişe aldırış edilmemesi gerektiğini vurguladı. Bazı uzmanlar ise Kripto para piyasasının yükseliş trendine girdiğini savunmaktadır. 

Dünya ekonomisi koronavirüs pandemisi ya da Rusya Ukrayna savaşı gibi etkenlerden etkilenirken kripto para piyasası da bu olumsuzluklardan fazlası ile etkilendi. Uzun bir süredir ayı piyasasında yer alan Kripto para piyasası bütün olumsuzlukları geride bırakarak göstergeleri yeşile döndürdü.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal