Bitcoin 21 ayın en yüksek seviyesine ulaşsa da değer kaybetti: Bitcoin yıl sonunda ne kadar olacak?

Bitcoin fiyatları, hızlı bir yükselişle 45 bin doların üzerine çıkarak 21 ayın en yüksek seviyesini gördükten sonra yüzde 9'luk bir düşüş yaşandı. İşte haberin detayları...

03.01.2024-16:46 - (Son Güncelleme: 03.01.2024-16:46) Bitcoin 21 ayın en yüksek seviyesine ulaşsa da değer kaybetti: Bitcoin yıl sonunda ne kadar olacak?

Kripto paraların sürekliliği her geçen yıl devam ediyor ve artmaktan da geri durmuyor. Bunların en başından gelen Bitcoin, son günlerde artan fiyatıyla adeta yatırımcıların ağzını sulandırdı. 

En yüksek seviyesine çıksa da değer kaybetti

Bitcoin fiyatı, dünkü işlemlerde 45 bin 952 dolara kadar yükselerek 21 ayın en yüksek seviyesi gördükten sonra, bugün gelen keskin satışlarla değer kaybını yüzde 9'un üzerine kadar çıkardı.

Bitcoin

Başvurular reddedilebilir

Matrixport'un bugün yayınladığı değerlendirmede SEC'in tüm spot Bitcoin ETF başvurularını reddedeceğini öngörmesinin etkili olduğu öne sürülüyor. Matrixport, ETF başvurularının kabul edileceğinin satın alınmaya başlandığı eylülden bu yana kriptoparalara 14 milyar Dolar giriş olduğunu, bunun 10 milyar dolarının doğrudan ETF başvurularının kabul edileceği beklentileri ile ilişkili olduğunu öngördüklerini vurguladı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal