Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol sevgili mi, evleniyorlar mı?

Son dönemlerin gözde isimlerinden olan Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol arasındaki yakınlık dikkatlerden kaçmadı. Netflix dizisinde yer alan ikili şimdilerde ise sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar üzerine sevgililer mi? soruları artış göstermeye başladı. Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol sevgili mi? İşte detaylar...

13.07.2022-14:25 - (Son Güncelleme: 13.07.2022-14:25) Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol sevgili mi, evleniyorlar mı?

İbrahim Çelikkol'un 40. yaş doğum gününde dostu Birce Akalay'dan kafaları karıştıran paylaşım geldi. "İyi ki doğdun paşam! Bir ömür ayrılmasın yollarımız. Hayat, yayla gibi o vefalı kalbine hep ferah ve huzurlu gelsin" ifadelerini kullanan Akalay, gündeme damgasını vurdu. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar ve birbirlerine söyledikleri sözler kafaları karıştırdı. Peki, Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol sevgili mi? 

2017 - 2018 yılları arasında Siyah Beyaz Aşk dizisinde rol arkadaşı olan Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un dostluğu günümüzde hala devam ederken son dönemlerde iyice yakınlaşmaları ise sevgililer mi sorularına neden oldu. Çelikkol'un 40. yaş gününe özel paylaşımda bulunan güzel oyuncu Birce Akalay şaşırttı. 

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol sevgili mi?

''Yanımda olduğu her güne minnettarım''

Birce Akalay, İbrahim Çelikkol'un doğum gününü şu sözlerle kutladı:

İbom... Canımın içi, çocuk ruhlu, yüce gönüllü, koca adam... Yanımda olduğun her güne minnettarım! İyi ki doğdun paşam! Bir ömür ayrılmasın yollarımız. Hayat, yayla gibi o vefalı kalbine hep ferah ve huzurlu gelsin. İyi ki varsın can yoldaşım.

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol sevgili mi?

Bir çocuk babası 

2017 yılında mimar Mihre Mutlu ile dünya evine giren İbrahim Çelikkol, 2019 yılında bu evlilikten dünyaya gelen oğlu Ali'yi kucağına aldı. İlk kez babalık duygusunu tadan Çelikkol'un mutluluğu gözlerinden okunmaktadır. 

Boşanma iddiası 

İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre Mutlu'nun evlilikleri basın önünde yaşanmadığından gelişmelerde haberdar olmak oldukça zordur. Gözler önünde ilişkisini yaşamayı tercih etmeyen Çelikkol ile Mutlu arasında boşanma iddiaları olduğu gündeme geldi. İkili hakkında ayrılık haberleri gündeme gelirken konu hakkında net bir bilgi sahibi olunmamaktadır. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal