Bir Zırhlı Rus Ağır Zırhlı Konvoyunu Maymun Etti

Rusya’nın Ortadoğu’da işgalciliğe teşebbüs etmesi, bu ülkenin savaş konusunda ne kadar yeteneksiz olduğunu gösteriyor. Bir tek zırhlı araç, bir alaydan oluşan Rus zırhlı konvoyunu maymuna çevirdi.

18.06.2020-14:17 - (Son Güncelleme: 18.06.2020-14:27)

Ülke içerisinde siyasal birliği sağlayamayan ve oldukça kırılgan bir ekonomiye sahip olan Rusya Federasyonu, Ortadoğu’da yayılmaya çalışıyor.

Ortadoğu’da bölgeler işgal ederek yayılmaya çalışan Rus askerinin savaş yeteneksizliği de ortaya çıkıyor.

Cephe muhaberelerinin tamamında yenilen Rus askerleri, kara savaşlarından kaçınıyor.

Kara savaşlarında hiçbir varlık gösteremeyen Rus ordusu, bu açığını Hava Kuvvetleri’nin sivil asker ayırımı gözetmeden yaptığı kitlesel katliamlarla kapatmaya çalışıyor.

Rusların Suriye ve Libya’daki kara savaşlarında tamamen dökülmesi bu ülke ordusunun prestijini yerle bir ediyor.

Dün Haseke’de Devriye atan bir Rus Zırhlı taburu, yol ortasında bekleyen Amerikan iş manikasından yolu alamayıp araziye direksiyon kırdı.

Zırhlı personel taşıyıcıları, yakın muharebe araçları ve kısa menzilli füze bataryalarının olduğu Rus konvoyu, kendilerine yol vermeyen Amerikan Askeri iş aracı ile mücadeleyi bırakıp yoldan ayrıldı.

Bir Amerikan Zırhlısı ve iş makinasının bulunduğu yoldan kaçan Rus zırhlı konvoyu, tarlaların içinden geçerek yoluna devam ediyor.

Rus ordusunun bu utanç verici durumu ile ilgili görüntüler Rus sosyal medya kullanıcıları tarafından da alaya alındılar.

Ruslar, yaptıkları paylaşımlarla Putin’in hayalciliği ve Rus ordusunun korkaklığı ile dala geçtiler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal