27.05.2022-11:27 (Son Güncelleme:01.05.2023-13:53)


1

Sürekli olarak oğlunun evlenmesini isteyen Barbara, aynı zamanda oğluna durmadan fahişeler getirerek onu tedavi etmeye çabalıyordu.



2

Tony'nin okuldan bir arkadaşıyla yaşadığı cinsel ilişki sonrası eşi Brooks tarafından terk edilen Barbara, oğlu Tony'i alarak Londra'ya taşındı, ama burada oğlunun cinselliğini daha da saplantı haline getirdi.



3

Onu başka kadınlarla bir araya getirmeye devam eden Barbara, en sonunda oğluna eşcinselliğini unutturabilmek için ensest ilişkiye girmeye başladı.



4

Annesinin kendisi üzerindeki bu baskılarına daha fazla katlanamayan Tony, ilk olarak 1972 tarihinde annesine bıçakla saldırsa da daha sonra psikolojik tedavi görmeye başladı.



5

Psikoloğuna annesini öldürmeyi planladığını anlattıktan sonra psikolog bizzat Barbara ile görüşüp önlem almasını önerse de Barbara bu konuyu dikkate almadı.



6

Neredeyse üç hafta sonra, 17 Kasım 1972'de Tony Baekeland, Barbara'yı kalbinden bıçakladı.



7

Sonrasında Tony, yüksek güvenlikli bir psikiyatri hastanesinde yoğun tedavi gördü. Ailesinin statüsüyle 21 Temmuz 1980'de serbest bırakıldı. Serbest bırakıldıktan sonra, büyükannesinin New York'taki dairesine taşındı. Orada bir haftadan kısa bir süre yaşadıktan sonra, annesine yaptığı eylemleri tekrarlamaya çalıştı ve büyükannesini de bıçakladı. Mahkemeye çıktığı gün, hapishane hücresinde kafasına plastik bir torba geçirilmiş halde bulundu.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr