07.03.2021-14:14 (Son Güncelleme:07.03.2021-14:14)


1

Oturduğunuz eve ne kadar hakimsiniz. Peki yaşadığınız evin sürprizleriyle hiç karşılaştınız mı? ABD'de yaşayan Samantha Hartsoe'nin karşılaştığı sürprizi görünce gözlerine inanamadı.



2

ABD'nin New York kentinde yaşayan Samantha Hartsoe adında bir kadın, banyosundan sürekli gelen esintinin kaynağını bir türlü bulamayınca bu konuyu derinlemesine araştırmaya koyuldu.



3

Kar amacı olmayan bir kuruluş için çalışan Samantha Hartsoe, süreci anlattığı TikTok paylaşımında banyoda havalandırma olmamasına rağmen soğuk havanın saçlarını hareket ettirecek kadar güçlü olduğunu söyledi.



4

Genç kadın banyoyu karış karış aradıktan sonra esintinin banyodaki aynanın arkasından geldiğini anladı.



5

Aynayı yerinden kaldırdığında ise tam anlamıyla hayatının şokunu yaşadı çünkü aynanın arkasında kocaman bir delik vardı. Hatta delikten fazlası bir geçit.



6

Deliğin ardında ise bir oda olduğu görünüyordu.



7

Gizli odada birinin yaşıyor olabileceğine dair endişe duyduğunu ifade eden Hartsoe videoda "İçeri girip banyomun diğer tarafında ne olduğunu bulmam gerekiyor" ifadelerini kullandı.



8

Sonunda cesaretini toplayan genç kadın çekiç, maske ve el feneriyle delikten içeri girdi ve kocaman bir daire ile karşılaştı.



9

Çöp poşetleriyle dolu olan dairenin içinde birinin yaşamadığını anladı.



10

Hartsoe, ürkütücü keşiften sonra aynasını duvara yapıştırdı ve ev sahibiyle görüşeceğini açıkladı.



11

Gizli apartman dairesi sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bazıları gizli daireyi kullanabileceği tavsiyesinde bulundu, bazıları ise başka bir girişin varlığını fark etmeden evde yaşama fikrinden endişe duyduğunu dile getirdi.



12

Hartsoe'nun paylaşımı binlerce beğeni ve yorumun yanında 7 milyondan fazla izlenme aldı.



13



14

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR