03.11.2022-11:28 (Son Güncelleme:30.12.2023-17:22)


1

Kim Milyoner Olmak İster’in şampiyonu Arda Ayten’in son hali

Kim Milyoner Olmak İster’in şampiyonu Arda Ayten’in son hali

Televizyonun efsane yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL'nin sahibi olan Arda Ayten'in şimdilerde ne yaptığı merak konusu oldu.



2

Ekranların sevilen yarışmasında bu zamana kadar birçok yarışmacıyı izledik. Bazı yarışmacılar ise performansları ile yarışmada efsane oldu.



3

Bunlardan biride henüz 19 yaşında katıldığı programdan 1 milyon TL ile ayrılan Arda Ayten oldu. Bir süredir kameralardan uzak yaşamayı tercih eden Arda Ayten bakın şimdi ne yapıyor!



4

Salgın döneminde seyircisiz yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de uzman joker olarak görev alan Arda Ayten, şimdilerde yalnızca eğitimiyle ilgileniyor.



5

Tıp Fakültesi'nde okuyan genç şampiyon, kazandığı parayla istediği kadar kitap alabileceğini belirtmiş 'Bir öğrenci olarak öleceğim' demişti.



6

Depremde neler yaşadı?

Depremde neler yaşadı?

Gece 04.00 civarında annesinin çığlıklarını duyduğunu ifade eden Arda Ayten, "Gözümü açar açmaz üzerime devrilmekte olan dolabın kapaklarını fark ettim. Kendimi korumaya çalışarak dolaba direndim. Annem kapının açıklığında bana seslenirken dolabın altına sıkışıp kalmışım. Komşularımızdan biri yetişti, dolabı kaldırdılar ve gövdemi altından çıkarabildik." dedi. Sonrasında evden dışarı çıktıklarını ve beklemeye başladıklarını belirten Ayten, etraftakilere tıbbi olarak yardımcı olabilecekleri bir ekip kurduklarını söyledi. Bölgelerin yardıma ihtiyacı olduğunu vurgulayan Ayten, bir deprem daha olduktan sonra üzerlerine tavandan bir sürü şey düştüğünü ekledi. “AĞLAMAYA BAŞLADIM” İnsanların ateş yakarak bir araya geldiğini söyleyen 23 yaşındaki Ayten, "Yanlarına gittik. Bize fazlasıyla iyi davrandılar. Ben ağlamaya başladım. Bayağı bir süre ağladım." dedi.Gece 04.00 civarında annesinin çığlıklarını duyduğunu ifade eden Arda Ayten, "Gözümü açar açmaz üzerime devrilmekte olan dolabın kapaklarını fark ettim. Kendimi korumaya çalışarak dolaba direndim. Annem kapının açıklığında bana seslenirken dolabın altına sıkışıp kalmışım. Komşularımızdan biri yetişti, dolabı kaldırdılar ve gövdemi altından çıkarabildik." dedi.



7

Sonra çadır kurduklarını söyleyen Ayten, "Çam odununun zehirleyici kokusunu çekerek - çünkü arabaya gidip yatmayı denedik ancak kar yağıyordu ve çok soğuktu - içeride ısınmaya çalıştık." dedi ve "Bir yerden sonra bilincimi kaybettiğimi, zehirlendiğimi fark ettim. Annemi de alıp dışarı çıktık." sözlerini sarf etti. Başına gelenleri paylaşan Ayten, depremden etkilenen bölgelerin yardıma ihtiyacı olduğunu vurguladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr