Bir Milyon İstihdam Projesi nedir? Bakan Nebati açıkladı

Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yeni imzalanan işbirliği protokolüyle, "Bakanlığımız Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü ile Mesleki Yeterlilik Kurumu arasında imzalanan işbirliği protokolüyle; Bilgi Teknolojileri alanındaki meslekler ulusal standarda kavuşacak. 1 Milyon İstihdam Projemizdeki adaylar mesleki yeterlilik belgesi edinebilecek." ifadelerini kullandı.

02.03.2022-17:58 - (Son Güncelleme: 02.03.2022-18:04) Bir Milyon İstihdam Projesi nedir? Bakan Nebati açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mesleki Yeterlilik Kurumu ile imzalanan işbirliği protokolü neticesinde bilgi teknolojileri alanındaki mesleklerin ulusal standarda kavuşacağını açıkladı. Bakan Nebati, ayrıca 1 Milyon İstihdam Projesi kapsamındaki adayların mesleki yeterlilik belgesi alabileceğini de konuşmasına ekledi.

Meslekler artık ulusal standart statüsünde yer alacak

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 1 milyon İstihdam Projesi ile adayların mesleki yeterlilik belgesi alabileceklerinin müjdesini vererek, "Bakanlığımız Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü ile Mesleki Yeterlilik Kurumu arasında imzalanan işbirliği protokolüyle; Bilgi Teknolojileri alanındaki meslekler ulusal standarda kavuşacak. 1 Milyon İstihdam Projemizdeki adaylar mesleki yeterlilik belgesi edinebilecek.” şeklinde konuştu. 

Nurettin Nebati’nin paylaşımında yer alan tam metin ise şöyle;

“Bakanlığımız Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü ile Mesleki Yeterlilik Kurumu arasında imzalanan işbirliği protokolüyle;

Bilgi Teknolojileri alanındaki meslekler ulusal standarda kavuşacak.

1 Milyon İstihdam Projemizdeki adaylar mesleki yeterlilik belgesi edinebilecek.”


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal