Bir Küçük Gün Işığı 30. bölüm fragmanı izle: Bir Küçük Gün Işığı yeni bölümde neler olacak? ATV Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm ne zaman?

ATV’nin sevilen dizilerinden Bir Küçük Gün Işığı, konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekti. Bir Küçük Gün Işığı hayranları dizinin yeni bölümü hakkındaki detaylara ulaşabilmek için Bir Küçük Gün Işığı 30. bölüm fragmanı, Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm özeti, Bir Küçük Gün Işığı son bölüm izle gibi terimleri arama motorlarından araştırıyor. Peki Bir Küçük Gün Işığı yeni bölümde neler olacak? ATV Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm ne zaman? İşte soruların yanıtı...

10.04.2023-16:42 - (Son Güncelleme: 10.04.2023-16:42) Bir Küçük Gün Işığı 30. bölüm fragmanı izle: Bir Küçük Gün Işığı yeni bölümde neler olacak? ATV Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm ne zaman?

Her Pazartesi günleri ATV ekranlarında yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, yayın hayatına başladığı günden bu yana izleyenlerin merak ettiği yapımlar arasında yer alıyor. Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarını Bir Küçük Gün Işığı 30. bölüm fragmanı, Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm özeti, Bir Küçük Gün Işığı son bölüm izle terimlerle meşgul ediyor. Peki Bir Küçük Gün Işığı yeni bölümde neler olacak? ATV Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm ne zaman?

Bir Küçük Gün Işığı yeni bölümde neler olacak?

Elif, Cemil'in vasiyetini yerine getiremeyecek olmanın üzüntüsünde boğulur. Ümran, oğlunun hep başkalarının çocuklarını sevmek zorunda kalacağını söyleyerek Elif'in üzerine gider. Elif geçmişte doktorların kapısını aşındırmasına rağmen Fırat için yeniden bir doktora gitmeye karar verir. 

Bir Küçük Gün Işığı

Sinan, Dila'nın ilgilendiği adam, Elif'in yeni doktorudur. Dila henüz bu gerçekten habersizdir. Elif, ufacık bir ihtimal bile olsa Fırat'ın baba olabilmesini canı gönülden isterken Sude'nin vakti zamanında Fırat'tan hamile kaldığını öğrenir. Dila'nın da kışkırtmasıyla Elif, aralarına girmiş gibi hisseder. 

Gülümser, Eşref'e çocukları evlenene kadar görüşmeyeceklerini söyler. Eşref, Alper ve Fulya'nın evliliğini hızlandırmaya karar verir. Elif testlerinin sonucunu beklerken Fırat'tan bu durumu gizler, onu boşuna umutlandırmak istemez ama olaylar hiç beklemediği gibi gelişir.

ATV Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm ne zaman?

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın, senaristliğini ise Özgür Evren Heptürk’ün üstlendiği Bir Küçük Gün Işığı dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Bir Küçük Gün Işığı dizi oyuncuları kimler?

ATV’de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin oyuncu kadrosunda Seray Kaya (Elif), Berk Oktay (Fırat), Esra Dermancıoğlu (Ümran), Tuğçe Açıkgöz (Dila), Şeyma Korkmaz Mete (Sude), Azra Aksu (Güneş), Güneş Hayat (Mehveş) , Yılmaz Bayraktar (Yılmaz) , Beran Kotan (Alper), Gizem Ünsal (Fulya) ve Yiğit Yapıcı (Hakan) gibi isimler yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal