11.11.2023-11:16 (Son Güncelleme:11.11.2023-15:05)


1

Bir hastanenin ergen ve çocuk psikiyatri kliniğindeki genç hastalar ve onlara yardımcı olmak için çabalayan doktorların dünyasını ekranlara taşıyan dizi ilk bölümüyle seyirciden alkış topladı. Sosyal medyada gündem olan dizi #BirDerdimVar etiketi ile TT oldu ve yaklaşık 10 saat gündemdeki yerini korudu.



2

İlk bölümünde seyirciye bir yandan klinikte çalışan doktorların bir yandan da yeme bozukluğundan obsesif kompülsif bozukluğa, anksiyete bozukluğundan çoklu kişilik bozukluğa kadar pek çok farklı tanılarla klinikte tedavi görev gençlerin dünyasına kapı aralandı.



3

Bölümün açılışında kriz halindeki bir duruma müdahale ederken gördüğümüz Doktor Nilüfer, genç bir kız olan Senem’i intihar etmekten vazgeçirdi.



4

Bir yandan da Senem’in davranışlarının ardında yatan sebepleri araştırmaya başladı. Senem’in annesi ile olan ilişkisini yakın incelemeye alan Nilüfer, Senem’in davranışlarının ardında yatan duygusal boşluğu ortaya çıkarırken annesi Özlem’i de kendisinden bile sakladığı duyguları ile yüzleşmeye çağırdı.



5

Nilüfer, bir yandan Senem’e yardımcı olmaya çalışırken bir yandan da yolu Kuzey isminde bir başka gençle kesişti ve bu kesişme onu hem mesleki olarak zora sokup hem de gizlediği sırlarının açığa çıkma tehlikesi yarattı.



6

Çünkü bu karşılaşma, Nilüfer’i Savcı Ömer’in de radarına soktu.



7

Nilüfer, Kuzey’in çevresine zarar vermesine sebep olan öfke nöbetlerinin altında yatan sorunları sorgularken, Ömer Kuzey’e baktığında sadece şiddete eğilimli, potansiyel bir suçlu görüyordu.



8

Ömer’in Nilüfer’in hayatına girmesiyle Nilüfer’in sakladığı büyük sırrın ortaya çıkmasının ihtimali hem mesleğini hem de hayatını riske sokması bekleniyor.



9

Bir Derdim Var'ın merakla beklenen ikinci bölümü perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D yayınlanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr