Bir Başkadır 2. Sezon Ne Zaman?

Netflix'in başaralı yapımlarından olan ve 2020'nin Kasım ayında izleyici ile buluşan Bir Başkadır, dikkatleri üzerine çekerek 2020'de en çok konuşulan dizilerden olmuştu. İzleyicinin merak ettiği ise Bir Başkadır 2. sezon ne zaman sorusunun cevabı oldu. Bir Başkadır 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

27.01.2021-17:28 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-17:28) Bir Başkadır 2. Sezon Ne Zaman?

Kasım 2020'de seyirci ile buluşan ve en çok konuşulan dizilerden bir olan Bir Başkadır, ilk sezonu tamamlayarak ara vermişti. Bir Başkadır 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Bir Başkadır 2. sezon yayınlandı mı? Bir Başkadır dizisinin konusu ne?

Krek Film'den Ali Farkhonde ve Nisan Ceren Göçen'in yapımcılığını üstelendiği ve dizinin kurgusu Ali Aga tarafından yapılan Bir Başkadır, geçtiğimiz senenin Kasım ayında yayınlanmaya başlamıştı. Dizinin oyuncu kadrosunda Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit'in yanı sıra Alican Yücesoy, Tülin Özen, Nesrin Cavadzade, Defne Kayalar, Bige Önal ve Settar Tanrıöğen yer almaktadır.

BİR BAŞKADIR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Yaşadıkları sosyal çevrelerin ve ekonomik durumlarının birbirinden farklı olduğu kişilerin hayat mücadelesini ve yaşamlarını anlatan Bir Başkadır, 8 bölümden oluşan bir Netflix dizisidir.

Hikayesi İstanbul'da geçen dizi, geçmişleri ile yüzleşerek farklı yolları tercih eden insanları konu alıyor. Sosyo-ekonomik düzeyleri farklı olan bir grup insanın bu yeni yolcukları, dikkat çeken bir hikaye olarak karşımıza çıkıyor.

BİR BAŞKADIR 2. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

2020'de çok fazla dikkat çeken dizinin 2. sezon tarihi henüz belli olmadı. İlerleyen günlerde Netflix'in konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

BİR BAŞKADIR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekimleri İstanbul'da tamamlanan Bir Başkadır'ın 'Meryem' karakterine ait bölümler, Anadolu Yakası'nda bulunan Beykoz ilçesinde çekildi. Bir diğer karakter olan 'Sinan' karakteri bölümleri ise Avrupa Yakası'nda bulunan Şişli ilçesinde çekildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal