Bir Babanın Öfkesi izle film konusu ve oyuncuları

Bir Babanın Öfkesi film konusu ne? Filmin oyuncu kadrosu ve yönetmeni kim? Leonida Riva isimli bir savaş gazisini konu alan film hakkında detaylar haberimizde.

24.06.2022-16:05 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-16:05) Bir Babanın Öfkesi izle film konusu ve oyuncuları

Bir Babanın Öfkesi isimli film Netlix'te vizyondadır. Film oyuncuları, yönetmen koltuğunda kimin olduğu ve merak edilenler.

 

Bir Babanın Öfkesi Filminin Konusu

Bir savaş gazisi olan Leonida Riva, Özel Kuvvetlerde başarılı bir komutan olarak görev yapmıştır. Askerlik hayatını bırakıp inzivaya çekilen ve emekliliğin keyfini çıkartmak isteyen Leonida çocuklarından ve ailesinden uzak ve yalnız yaşamaktadır. Bir gün aldığı bir haber bütün bu planlarını değiştirecektir. Kızının kaçırıldığı haberini öğrenen Leonida Riva yaşadığı emekliliği ve sakin hayatı terk edip geçmişinde yaşadığı hızlı ve tehlikeli hayata geri dönmesini sağlar..

Bir Babanın Öfkesi

Filmin yönetmen koltuğunda Ludovico Di Martino oturmaktadır. Filmin oyuncu kadrosu ise Fabrizio Gifuni, Lino Musella, Monica Piseddu, Andrea Pennacchi, Emanuele Linfatti, Giada Gagliardi, Nicolò Galasso, Giacomo Colavito, Gianmarco Vettori, Andrei Nova, Matteo Berardinelli oluşturmaktadır..

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal