Bingöl'de can pazarı: Yaşanan trafik kazasında 3 kişi vefat etti

Bingöl’de otomobil ile pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 3’ü ağır 5 kişi yaralandı. İşte detaylar...

31.03.2024-01:14 - (Son Güncelleme: 31.03.2024-01:14)

Bingöl’de otomobil ile pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 3’ü ağır 5 kişi yaralanmasının ardından bu sayı son alınan bilgilere göre ölü sayısı 3 oldu.

3 kişi kazada vefat etti

Edinilen bilgiye göre; Kaza, Bingöl-Elazığ kara yolu 18’inci kilometrede bulunan Direkli mevkiinde geldi. Otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpışmasının ardından olay yerine birçok ekip sevk edildi. Kaza ile ilgili açıklamada bulunan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta "Başımız sağ olsun Bingöl. Bingöl Merkez Direkli köyü kavşağı mevkiinde saat 22.10 sularında çift taraflı ağır bir trafik kazası meydana gelmiş olup, 2’si olay yerinde 1’i hastanede olmak üzere maalesef 3 vatandaşımız (1’i bebek) vefat etmiş, 4 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralı vatandaşlarımız Bingöl Devlet Hastanesine nakledilmiş olup gerekli müdahaleler yapılmaktadır. Vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Kederli aileleri ve sevenlerine de sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.

(İHA)


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal