Binance TR yanlış veri türü hatası nedir? 18 Nisan 2022 Pazartesi

Binance TR yanlış veri türü hatası nedir? konusu bir süredir Türkiye basınında okuyucular tarafından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Binance TR yanlış veri türü hatası nedir? ile ilgili olarak gündeme aktarılan tüm yeni bilgileri ve daha fazlasını 18.04.2022'li haberimizden okuyabilirsiniz.

18.04.2022-22:46 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-22:46) Binance TR yanlış veri türü hatası nedir? 18 Nisan 2022 Pazartesi

Bu sabah itibariyle Binance TR’ye giriş yapmak isteyen kullanıcılar çok uzun bir süre sisteme erişim sağlayamadı. Kullanıcıları tedirgin eden yanlış veri türü hatası hakkında açıklama Binance TR’den geldi. Sistemde güncelleme yapılması nedeniyle kullanıcıların bu sorunla karşılaştığını söyledi. Peki, Binance neden açılmıyor? Binance çöktü mü? Binance yanlış veri türü hatası nedir? İşte Binance TR’nin konu hakkında yaptığı açıklama…

Binance yanlış veri türü hatası nedir? Binance çöktü mü?

Sabah saatlerinden itibaren yaşanan yanlış veri türü hatası sisteme güncelleme yapılması nedeniyle karşılaşılan bir sorundur. Sistem 15.30’da tekrardan erişime açıldı. Konu hakkında açıklama yapıldı. Binance TR tarafından yapılan konu hakkında yapılan açıklama şu şekildedir:

“Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek adına şu anda planlanmış bir sistem güncellemesi yapıyoruz. Saat 05.30’da başlayıp 13.30’da bitmesi planlanan bakım çalışması, 2 saat uzatılarak 15.30’da tamamlanacak şekilde güncellenmiştir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, sabrınız için teşekkür ederiz.”

Binance TR neden açılmıyor

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal