Binance çöktü mü? Binance veriler neden güncellenmiyor? Binance ne oldu?

En büyük kripto para piyasalarından biri olan Binance Global kullanıcıları son günlerde giriş yaparken sorun yaşıyor. Peki Binance çöktü mü? Binance Global neden giriş yapılmıyor? Tüm detaylar haberimizde.

28.05.2022-20:15 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-20:15) Binance çöktü mü? Binance veriler neden güncellenmiyor? Binance ne oldu?

Son zamanlarda kripto para piyasasında yaşanan düşüş sebebiyle yatırımcılar borsayı sık sık takip ediyor. Fakat son günlerce Binance uygulamasına girişte sorun yaşandığı ile ilgili bazı şikayetler dile getiriliyor. Peki Binance uygulamasına neden girilmiyor? Binance Global uygulaması çöktü mü? Binance ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Binance Global çöktü mü

Binance Global uygulaması kripto para yatırımcıları tarafından en çok tercih edilen ve en büyük hacimlere sahip borsa uygulaması olarak kullanılıyor. Binance uygulamasının adının finance ve binary yani finans ve ikili kelimelerinden oluştuğu biliniyor. Uygulamanın kurucusu ise Changpeng Zhao olarak tanınıyor. 2018 senesinden itibaren tüm alt coinlerin listelenmesini sağlayan en büyük borsalardan biri. Dünyada en çok alt coini listeleyen borsa uygulaması. Binance Global uygulamasını kullanan insanlar yalnızca Bitcoin ve Amerikan Doları üzerinden değil birçok alt coin üzerinden işlem yaparak alım satım gerçekleştirebiliyor. Son günlerde ise kullanıcılar Binance uygulamasından coin işlemlerini, alım satım işlemlerini yaparken bazı sorunlar yaşadığını dile getiriyor. Binance konu ile ilgili resmi bir açıklamada bulunmadı. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal