BİM'den lise ve üniversite mezunlarına müjde! En az 5000 TL maaş ile 800 personel alınacak! İşte başvuru şartları..

BİM marketler zincirinin yayınladığı iş ilanında en az 5000 TL maaş ile farklı pozisyonlarda çalıştırılma üzere 800 personel alımı yapılacağı bildirildi. İŞKUR'dan yayımlanan ilanda, lise mezunundan üniversite mezununa kadar farklı eğitim kademelerini bitirenlerin işe alımları gerçekleştirilecek.

01.05.2022-12:38 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-12:38) BİM'den lise ve üniversite mezunlarına müjde! En az 5000 TL maaş ile 800 personel alınacak! İşte başvuru şartları..

Türkiye’nin 81 ilinde faaliyetlerini sürdüren BİM marketler zinciri 2022 yılı personel alımlarını devam ediyor. BİM marketler zinciri son olarak İŞKUR üzerinden yayımladığı yeni ilanında en az 5000 TL maaş ile kasiyer ve depo sorumluları alınacağı bildirdi.

İŞKUR'un resmi internet sitesinden yayımladığı kamu personeli alımlarına ilişkin ilanlarında BİM marketler zincirinin kasiyer ve depo sorumlusu olarak 800 personel alımı yapacağı bildirildi. Lise mezunu olan adaylarında başvuru yapabilecekleri ve en 5000 TL maaş verileceğinin belirtildiği ilana üniversite mezunlarının da katılabileceği aktarıldı.

BİM personel alımı başvuru

BİM, çalışma pozisyonları ve başvuru şartları

İŞKUR sayfasından yayınlanan ilanda BİM marketler zincirine kasiyer, depo sorumlusu, mağaza sorumlusunun yanı sıra yönetici ve reyon sorumlusu gibi farklı unvanlarda 800 personel alımı yapılacağı duyuruldu.

BİM personel alımı ilanına başvuru yapmak için ise aşağıda belirtilen şartları taşımanız yeterli;

* T.C. vatandaşı olmak,

* Herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

* 18 yaşını tamamlamış olmak ve 40 yaşından büyük olmamak,

* En az lise mezunu olmak

* Alım yapılacak meslekle ilgili bilgi sahibi olmak veya daha önce market ya da hizmet sektöründe çalışmış olmak

* Esnek çalışma saatlerine uyumlu olmak

* Engelli adayların engelli raporuna sahip olmak,

BİM personel alımı başvuru

BİM kadrosunda yer alabilmek için adayların İŞKUR iş ilanlarını takip etmeleri ve başvurularını yapabilmeleri için bir İŞKUR’a kaydı oluşturması gerekiyor. İŞKUR kaydı oluşturulduktan sonra e-şube üzerinden hesabınıza girerek açık iş ilanları kısmından BİM personel alım ilanına başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

BİM çalışma saatleri

- BİM açılış saati 09.00, kapanış saati ise 21.00’dır.

- Bu saatlerin dışında çalışan personele vardiya sistemi uygulanır.

- Vardiya sisteminde personelin bir kısmı 08.30:17.00 saatleri arasında çalışır, diğer kısmı da 12.30:21.00 saatleri arasında çalışır.

- Part time olarak çalışmak isteyenlerin çalışma günü ve saatleri ise mağaza sorumlusu tarafından belirlenir ve çalışma saati sabah 09.00 ile 21.00 saatleri arasında günlük 5 saat olarak belirlenir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal