BİM zincir marketlerinde skandal olay: İndirimli ürün diye satıp insanların sağlığı ile oynuyorlar

Sosyal medyada BİM hakkında ortaya çıkan gerçek, büyük tepki çekti. İndirimli ürün diye sattıkları şeyle insanların sağlığı ile oynadıkları söyleyen tüketiciler, sosyal medyada linç başlattı.

12.09.2022-16:45 - (Son Güncelleme: 12.09.2022-16:45) BİM zincir marketlerinde skandal olay: İndirimli ürün diye satıp insanların sağlığı ile oynuyorlar

Türkiye’nin en çok kullanılan market zincirlerinden olan BİM’de yaşanan olay büyük tepki çekti. Bir tüketici tarafından çekilen video BİM’in hilesini ortaya çıkarttı. Videoda, market raflarındaki 'büyük indirim yapılmış' sütlerin son kullanma tarihinin silinmiş olduğu görüldü.

BİM’de skandal olay

Sosyal medyada dönen video ile BİM’in son kullanma tarihi geçmiş sütlerin üzerinden indirim yaparak müşterilerini kandırdığı ve sağlığı ile oynadığı ortaya çıktı. Yayınlanan görüntüler kısa sürede binlerce kez izlendi. Sosyal medyada BİM için linç başlatıldı. Twitter da yayınlanan videoda son kullanma tarihleri geçmiş sütlerin olduğu bölümde yüzde 50 indirim yapıldığı görülüyor. İndirim maskesi altında insanları kandıran BİM, tüketicilerin sağlıklarınıda hiçe saydı. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal