Bim para nedir, nasıl kullanılır? BİMPARA ne zamana kadar geçerli?

BİM marketlerin satışa sunduğu ve yalnızca bu marketlerde geçen sosyal yardım kartı BİM Para'ya dair detaylar merak ediliyor. Peki, BİM Para nedir, nasıl kullanılıyor? İşte BİM Para'ya dair merak edilen tüm detaylar...

17.04.2022-23:54 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-23:54) Bim para nedir, nasıl kullanılır? BİMPARA ne zamana kadar geçerli?

Başka hesaplara gönderilebilen BİM Para, ülkemizdeki tüm BİM şubelerinde harcanabiliyor. BİM Para uygulaması ile hesabınıza tek seferde minimum elli, maksimum iki bine kadar yükleme yapabiliyorsunuz.

BİM Para nasıl alınıyor?

BİM market zincirlerinde geçerli olan kişilerin başvuru formunda yer alan ön ödemeli kart seçeneğini seçmeleri gerekiyor. Başvuru işlemleri, e-devlet aracılığıyla seri olarak gerçekleştirilebiliyor.

BİM Para geçerlilik süresi ne kadar?

Karta yapılan ödemeler avans niteliğindedir ve alışverişin ardından yazar kasa fişi ya da faturası müşteriye verilmektedir. BİM Paralar, gerçekleştirilen ödeme ya da siparişin ardından maksimum 1 haftada kullanıcıya iletilmektedir. Kartların geçerlilik süresi teslimattan itibaren bir senedir.

BİM Para siparişi nasıl veriliyor?

Appstore ya da Google Play'den indirilen BİM Market uygulamasıyla aktüel ürünleri kolay bir şekilde inceleyerek sipariş verebilirsiniz. Online alışveriş sistemine başlayan market, evden çıkmadan alışveriş keyfi yaşamak isteyenler online alışveriş imkanı sunuyor.

BİM'den kredi alınabiliyor mu?

Kredi imkanı sunan marketten minimum 750, maksimum 15000 TL kredi alabilirsiniz. Alışveriş tutarınızın ödemesini krediyle yapmak istediğinizde kasiyerler tarafından kredi hakkınızın sorgulaması yapılır. Market beş binlik kredi kampanyaları için ayda 202 TL'lik bir ödeme çıkarmaktadır.

BİM Kart ne kadar?

Bim Kartlar hediye çeki olarak sunuluyor. Çekler elli, yüz, yüz elli ve iki yüz lira olarak farklı miktarlarda verilmektedir.

BİM ücretsiz hediye mi veriyor?

Sosyal medya üzerinden, BİM Marketin müşterilere 25. yılına özel ikramiye, hediye veya çekiliş yapılacağı ile ilgili paylaşımlar gerçek değildir.

BİM hediye kutusu veriyor mu?

BİM marketlerden 300 TL'lik hediye çeki kazandığınıza dair mesaj alırsanız itibar etmeyin. Bu dolandırıcıların yeni yöntemidir. Mesajda yazılanları yaptığınız taktirde telefon numaranız üzerinden belli miktarda para çekiliyor.

BİM Market kimin?

Mustafa Latif Topbaş 1995 senesinde BİM mağazasını kurmuştur. Topbaş, markanın kurucu ortağı ve CEO'sudur.

 bim hediye kartı

BİM evlere servis var mı?

Sanal uygulama üzerinden verdiğiniz siparişler, market tarafından istediğiniz gün ve saatte kapınıza kadar geliyor.

Eve sipariş getiren marketler hangileridir?

Sanal market uygulamasıyla evlere servis yapan market zincirleri şunlardır;

MİGROS SANAL MARKET.

CARREFOURSA ONLINE.

A101.

İSTEGELSİN.

TAZEDİREKT.

GETİR.

YEMEKSEPETİ BANABİ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal