BİM bayrama özel indirimler sunuyor! BİM Ramazan Bayramı özel Ayçiçek yağı ne kadar oldu? 29 Nisan Cuma BİM indirimli ürünleri neler? BİM bayrama özel indirimli ürünler...

Ramazan Bayramına sayılı günler kala marketler tıpkı Ramazan ayında olduğu gibi bayramda da özel indirimli ürünler sunmaya başladı. İndirimli ürünleri kaçırmak istemeyen vatandaşlar bunu yakından takip ederken BİM'in Ayçiçek yağlarında yaptığı indirim de dikkatleri çekti. Peki, BİM Ramazan Bayramı özel Ayçiçek yağı ne kadar oldu? 29 Nisan Cuma BİM indirimli ürünleri neler? BİM, Ayçiçek yağının yanı sıra birçok üründe de müşterilerine bayrama özel indirimler sunuyor.

29.04.2022-15:38 - (Son Güncelleme: 29.04.2022-15:38) BİM bayrama özel indirimler sunuyor! BİM Ramazan Bayramı özel Ayçiçek yağı ne kadar oldu? 29 Nisan Cuma BİM indirimli ürünleri neler? BİM bayrama özel indirimli ürünler...

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla market zincirler, müşterilerine bayrama özel indirimler sunmaya başladı. Bunların arasında en dikkat çekeni ise BİM'in Ayçiçek yağında gittiği indirim oldu. İndirimleri takip eden birçok vatandaşın odağında olan BİM Ayçiçek yağlarının ise fiyatları merak edilmeye başlandı. Aynı zamanda BİM, Ayçiçek yağları dışında birçok ürüne de indirim yaptı.

Yıllardır haftanın belli günlerinde indirimli ürünlerin yer aldığı kataloğuyla milyonların dikkatini çeken BİM, bu seferde bayrama özel olarak 29 Nisan Cuma günü itibariyle geçerli indirimli ürünlerini duyurdu. Birçok ürünün indirimli oluşunun yanı sıra Ayçiçek yağındaki ve toz şekerdeki indirimler daha çok dikkatleri çekti.

Ayçiçek Yağı

BİM Ramazan Bayramı özel Ayçiçek yağı ne kadar oldu?

BİM'de 29 Nisan Cuma itibariyle geçerli olacak bayrama özel indirimde en çok Ayçiçek yağının ve toz şekerin indirimli fiyatları dikkatleri çekti. 5 kg toz şekerin fiyatı 55,50 TL iken indirimli Ayçiçek yağlarının fiyatları ise şöyle:

Sole 1 L Ayçiçek yağ: 39,22 TL

Sole 2 L Ayçiçek yağ: 59,68 TL

Sole 5 L Ayçiçek yağ: 145 TL

Biryağ 5 L Ayçiçek yağ: 165 TL

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal