BİLSEM öğretmen kayıtları ne zaman başlıyor? BİLSEM öğretmen atama kontenjanları ve kayıt tarihleri

MEB tarafından öğrencilere yönelik açılan yaz okulları için öğretmen başvuruları belli oldu. Peki BİLSEM öğretmen atama başvuruları ne zaman? BİLSEM kursları ne zaman? Tüm detaylar haberimizde.

07.06.2022-14:04 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-14:04) BİLSEM öğretmen kayıtları ne zaman başlıyor? BİLSEM öğretmen atama kontenjanları ve kayıt tarihleri

BİLSEM öğretmen atama konusu internet üzerinden en çok araştırılan konulardan biri oldu. MEB yaz okullarına atanacak öğretmenlerin başvuru tarihleriyle ilgili duyuruyu ve kılavuzu yayınladı. BİLSEM öğretmen atamalarıyla ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BİLSEM öğretmen atamaları

Mahmut Özer, BİLSEM öğretmen atamalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Atanacak öğretmen başvurularının 13 ve 17 Haziran tarihleri arasında yapılacağını açıkladı. Başvuru süreci tamamlandıktan sonra kurs 18 Temmuz ve 14 Ağustos tarihinde yapılacak.

BİLSEM kursları

BİLSEM kursları 18 Temmuz 14 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Hafta içi her gün ve Cumartesi günleri olmak üzere 6 gün kurs verilecek. Ders saatleri 40 dakika olacak ve günde 2 saatten haftada 8 saat ders yapılacak.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal