BİLSEM bireysel değerlendirme sınavları hangi gün, ne zaman yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen BİLSEM sınavları için geri sayım başlarken öğrenciler ve veliler sınav tarihini araştırmaya başladı. BİLSEM sınavının ilk aşaması için az zaman kalmasıyla beraber BİLSEM sınavı ne zaman? BİLSEM sınavı hangi gün? sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte, BİLSEM sınav tarihine ilişkin detaylar haberimizde yer almaktadır

11.06.2022-01:43 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-01:43) BİLSEM bireysel değerlendirme sınavları hangi gün, ne zaman yapılacak?

BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ile ilgili araştırmalar son günlerde internet üzerinden sıklık kazanmaktadır. Sınav içeriği genellikle yeteneklere dayalı olması öğrencilerin dikkatini çekerken BİLSEM sınavının ne zaman ve hangi gün gerçekleşeceği de merak konusu oldu. BİLSEM sınavı ne zaman? İşte detaylar...

BİLSEM sınavı ne zaman?

BİLSEM sınavı ne zaman?

Öğrenciler ve veliler tarafından heyecanla beklenen BİLSEM için tarihler belli oldu. Bireysel değerlendirmelerin gerçekleşeceği BİLSEM sınavı 13 Haziran - 12 Ağustos 2022 tarihlerinde yapılacaktır. BİLSEM sınavına giriş yapacak öğrenciler ise giriş belgelerini e-okul üzerinden kolaylıkla alabilir.

BİLSEM sınavının gerçekleşmesi sonucunda başarılı olan ve kayıt hakkı elde eden öğrenciler 19 Ağustos tarihinde ilan edilecektir. BİLSEM sınavı için öğrenciler 3 Haziran tarihi itibariyle e-okul sisteminden giriş belgelerini alabilir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal