Billie Eilish, Brandon Adams İle Ayrılığı Hakkında Konuştu

Dünyaca ünlü şarkıcı Billie Eilish, eski sevgilisi Brandon Adams hakkında ilk kez konuştu. Eilish, ‘Mutlu değildim. Onun istediği şeyleri istemiyordum’ dedi.

02.03.2021-17:10 - (Son Güncelleme: 02.03.2021-17:10) Billie Eilish, Brandon Adams İle Ayrılığı Hakkında Konuştu

Grammy'de en büyük dört ödülü birden kazanan ilk kadın şarkıcı olarak tarihe geçen Billie Eilish, 'Billie Eilish: The World's a Little Blurry' adlı belgeselde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Özel hayatına dair yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Billie Eilish, Sahne adı 7:AMP olan rapçi Brandon Adams hakkında da konuştu. Ayrılık sonrası konuyla ilgili ilk kez açıklama yapan şarkıcı, Brandon Adams ile birlikteyken mutlu olmadığını söyledi.

‘ONUN İSTEDİĞİ ŞEYLERİ İSTEMİYORDUM’

Billie Eilish, ‘Mutlu değildim. Onun istediği şeyleri istemiyordum ve bunun onun için adil olduğunu düşünmüyorum’ şeklinde konuştu.

‘ÇABA EKSİKLİĞİ VARDI’

Heyecanlı bir ilişkiyi tercih ettiğini dile getiren dünyaca ünlü şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti: ‘Diğer kişinin daha az umursayamayacağı şeylere dair çok heyecanlı bir ilişki içinde olunması gerektiğini düşünmüyorum. Bence bu adil değil. Çaba eksikliği vardı. Kelimenin tam anlamıyla, 'Dostum, kendini sevmek için yeterince sevgin yok bu yüzden beni sevemezsin. Ve sevmiyorsun, sevdiğini sanıyorsun’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal