Bill Gates'in Kadın Çalışanıyla ilişkisi Olduğu Öne Sürüldü

''Şirket çalışanı bir kadına ilişki yaşaması nedeniyle'' Microsoft’un kurucusu ve eski CEO'su Bill Gates'in yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmesi gerektiği yönünde bir karar aldığı iddia edildi.

17.05.2021-07:41 - (Son Güncelleme: 17.05.2021-09:50) Bill Gates'in Kadın Çalışanıyla ilişkisi Olduğu Öne Sürüldü

Microsoft Corp. Yönetim Kurulu Üyeleri, hakkında 2020 tarihinde başlatılan soruşturmanın sürmesi sebebiyle  Bill Gates'in yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmesi gerektiğine karar verdi.

The Wall Street Journal'in haberine göre, konuya dair bilgi sahibi kaynaklar, Gates hakkındaki soruşturma, şirket çalışanı bir kadının 'Gates ile yıllarca cinsel ilişki yaşadığını' öne sürmesi sebebiyle başlatıldı.

İSTİFASINI VERDİ

Öne sürülen iddiayı soruşturması için bir hukuk firması ile anlaştıklarını duyuran şirket, Gates'in kurduğu ve onlarca sene yönettiği yazılım şirketinde yönetici olarak oturmasının artık uygun olmadığına karar verdiklerini belirtti.

Gates'in ise kurulun soruşturmayı tamamlamasını beklemeden istifa ettiği ifade edildi.

DOSTANE BİR ŞEKİLDE BİTEN BİR İLİŞKİ VARDI

Gates'in sözcüsü tarafından konuya dair yapılan bir açıklamada ise, ''Yaklaşık 20 yıl önce dostane bir şekilde sona eren bir ilişki vardı'' diye belirtirken  Gates'in yönetim kurulu üyeliğinden çıkma kararının hiçbir şekilde bu konuya dair ilgili olmadığını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal