Bilgisayar ve Xbox Oyuncuları Bekliyordu! İşte Forza Horizon 5 ve Age of Empires 4

Yeni oyunların tanıtıldığı E3 Direct oldukça hızlı başlarken, kült strateji oyunu Age of Empires 4 ve otomobil severlerin gözdesi Forza Horizon 5 yüzünü gösterdi.

14.06.2021-15:09 - (Son Güncelleme: 14.06.2021-15:09) Bilgisayar ve Xbox Oyuncuları Bekliyordu! İşte Forza Horizon 5 ve Age of Empires 4

FORZA HORIZON 5 XBOX ONE'DAKİ SON SERİ OLACAK

Forza serisinin yeni oyunu Forza Horizon 5, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC'ye 9 Kasım'da gelecek ve ilk günden itibaren Xbox Game Pass'te de yer alacak.

Playground Games tarafından geliştirilen açık dünya araç sürme oyununda oyuncular Meksika haritasıyla karşılaşacak. Amerikan filmlerinden bilinenin aksine Meksika'nın çok renkli ve farklı olan coğrafyası dijital ortama birebire yakın olarak aktarılmış.

Oyunda çöllerden, yağmur ormanlarında zorlu şartlarda edilen mücadeleye ve sönmüş bir volkanda yarışmaya kadar geniş bir dünya var. Işın izleme teknolojisi de bu mekanların gerçeklik hissine katkıda bulunuyor.

Forza Horizon 5, Xbox One'da da oynanabilecek ve platformdaki son Forza oyunu olacak. Yine de son oyunun hakkını verecek olan konsollar Series X/S olacak.

AGE OF EMPIRES 4 BELGESEL TADINDA GELİYOR

Video oyunlar arasında sevilen serilerden oluşan Age of Empires’ın yeni oyununun çıkış tarihi belli oldu. 4 yıl önce ilk kez oyuncuların karşısına Age of Empires'in 4'üncü oyununun Steam’deki fiyatı da belli oldu.

Age of Empires 4, ekim ayında oyunculara erişime açılacak. Ek olarak, bir de ‘Deluxe’ versiyonu bulunan oyun, tarihi betimlemeleriyle savaş şölenine tanık edecek kalitesiyle geliyor.

Ana serinin 16 yıllık sessizliğini bozan Age of Empires, önceki oyunların yapısına sadık kalarak birçok yeniliği beraberinde getiriyor. Oynanabilir belgesel tadı vereceği tahmin edilen Age of Empires 4’ün fiyatı, 299 TL olarak belirlendi. Ekstra içerik sunacak olan Age of Empires 4 Deluxe ise 399 TL'lik fiyatıyla platformdaki yerini aldı.

Yeni oyunda İngilizlerden Çinlilere ve Delhi Sultanlığı'na kadar 8 farklı medeniyet yer alıyor. Oynanış, belgesel benzeri tasvirler kullanılarak desteklenecek. Birçok farklı oyun moduna sahip Age of Empires 4, 28 Ekim tarihinde PC ve Xbox Game Pass platformları için çıkış yapacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal