Bihter filmi ne zaman çıkacak? Bihter filmi fragman

Aşk-ı Memnu dizisindeki önemli karakterlerden birisi olan Bihter karakterinin filmi çekilecek. Farah Zeynep Abdullah’ın başrol olacağı Bihter filminin ne zaman yayınlanacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. İşte Bihter filmi fragmanı ve diğer detaylar…

24.10.2023-12:59 - (Son Güncelleme: 24.10.2023-17:28)

Televizyon ekranlarında daha önce iki kez izleyenlerle buluşan Aşk-ı Memnu dizisi, bu kez film olarak yayınlanacak. Dijital bir platformda yayınlanması beklenen Bihter dizisinde başrol olarak Farah Zeynep Abdullah’ın yer alacağı ifade edilirken, Bihter filminden ilk fragman da yayınlandı. Peki Bihter filmi ne zaman çıkacak? Bihter film konusu Nedir, oyuncuları kimler?

Bihter filmi konusu nedir?

Firdevs Hanım’ın küçük kızı Bihter’in hayatı, annesinin hataları ve bu yüzden maruz kaldığı imalı bakışlar tarafından gölgelenmiştir. Görkemini kaybetmiş bir hayat sürmeye pek bir itirazı yokken zengin Adnan Bey’in evlilik teklifini, dönüşmekten korktuğu annesinden kurtulmak için kabul eder. Ve varlıklı bir İstanbul beyefendisi olan Adnan Bey ile evlenerek yalıya yerleşir. 

Bihter Filmi

Adnan Bey’in kızı Nihal, babasının Bihter ile evlenme kararına saygı göstermeye çalışsa da annesinin hatırasının ve kendisinin unutulma ihtimali onu çok üzmektedir. Bihter, sevmek ve sevilmek arzusuyla geldiği yalıda yakışıklı ve çapkın Behlül ile tanışır. Ailenin yaramaz delikanlısı olarak görülen Behlül’ün ise Beyoğlu maceraları ve dillere destan çapkınlıkları herkes tarafından bilinmektedir. Hayatı boyunca en büyük korkusu annesine dönüşmek olan Bihter, acaba kaderini yeni baştan yazabilecek midir?

Zaman içerisinde, Bihter’in annesine karşı duyduğu hırs, fark etmeden kendisinin de aynı hataları yapmasına neden olur. Güçlü, para sahibi ve arzulanan bir kadın olmanın ne demek olduğunu keşfettikçe; dönüşeceği hal Bihter’e zor günler yaşatacaktır.

Bihter filmi oyuncuları kimler?

Bihter filminde Adnan Bey'i daha önce sayısız projede rol alan 43 yaşındaki başarılı oyuncu Osman Sonant oynayacak. Filmde Bihter'i Farah Zeynep Abdullah, Behlül'ü Boran Kuzum, Nihal'i Helin Kandemir, Firdevs Hanım'ı Hande Ataizi, Peyker'i Nezaket Erden, Beşir'i Lorin Merhart, Matmazel'i ise Ebru Özkan oynayacak.

Bihter filmi ne zaman çıkacak?

Dijital yayın servisi Prime Video, yeni yerli orijinal filmi "Bihter"in tanıtımını yayınladı. Başrolünde Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı "Bihter" filmi, Kasım ayında Türkiye’de Prime Video izleyicisi ile buluşacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal