Bige Önal'dan Babası Erhan Önal'a Duygusal Paylaşım!

Eski futbolcu Erhan Önal, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybetmişti. Önal'ın oyuncu kızı Bige Önal aylar sonra sosyal medya hesabından babası ile ilgili paylaşım yaptı.

17.03.2021-17:15 - (Son Güncelleme: 17.06.2021-15:04)

Erhan Önal, 15 Mart 2021 Pazartesi günü mide ve bağırsak rahatsızlığı sebebiyle Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülmüştü. Ameliyat sonrası hastanede yatışı yapılan Erhan Önal’ın 16 Mart Salı günü kalbi durdu. Kalp, yapılan müdahalenin ardından tekrar çalıştırıldı. Ancak bir süre sonra daha tekrar durdu. İkinci krizi atlatamayan Erhan Önal, saat 14.00 sularında yaşamını yitirdi.

AYLAR SONRA İLK PAYLAŞIM!

Erhan Önal'ın oyuncu kızı Bige Önal Instagram hesabından takipçilerini duygulandıran bir paylaşım yaptı. Acınısını sevenleriyle paylaşan Önal, babasıyla çekilmiş bir fotoğrafına 'Bugün tam 3 ay oldu. idrak etmeye çalışıyorum, kayboluyorum... Babişkom' notunu düştü.


NE OLMUŞTU?

Türk futbolu ve Galatasaray'ın efsane isimlerinden Erhan Önal için Bornova Kent Mezarlığı'nda tören düzenlendi. Cenaze namazı da pandemi koşulları nedeniyle kabristanda kılınmıştı.

Spor, sanat ve iş dünyasından birçok kişi katıldığı cenaze de Erhan Önal’ın oyuncu kızı Bige Önal, gözyaşlarına boğuldu. Ünlü oyuncuyu acı gününde sevgilisi Aras bulut İynemli yalnız bırakmadı. Cenaze törenine katılan Arif Kocabıyık büyük üzüntü yaşadığını belirterek ‘Çok üzgünüm, kendisi hem çok iyi bir insandı hem de çok iyi bir futbolcuydu. Hepimizin başı sağ olsun, onu özleyeceğiz’ ifadelerini kullanmıştı.

Metin Yıldız da ‘Hepimizin başı sağ olsun. Pandemiden dolayı burada olması gerekenler burada olamadı. Çok üzgünüz, değerli bir insanı kaybettik’ şeklinde konuşmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal