Bige Önal Evlilik Hakkında Konuştu

Ünlü oyuncu Bige Önal, verdiği bir röportajda 5 yıldır aşk yaşadığı Aras Bulut İynemli ve evlilik hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

13.02.2021-09:35 - (Son Güncelleme: 13.02.2021-09:35) Bige Önal Evlilik Hakkında Konuştu

Posta’dan Bekir Saçar’a konuşan Bige Önal,  ‘Beş yıldır Aras Bulut İynemli ile birliktesiniz. Ama iş yoğunluğundan çok sık görüşemediğiniz söyleniyor. Bu durum ilişkinizi etkiliyor mu?’ sorusunu ‘İşlerimiz yoğun ama yeteri kadar görüşüyoruz’ şeklinde cevapladı.

Kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap veren Bige Önal, evlilikle ilgili planları sorulması üzerine ‘Biz böyle planlar yapmıyoruz, günümüze ve mesleğimize odaklı yaşamaya çalışıyoruz. En azından şimdilik durum bu’ ifadelerini kullandı. Güzel oyuncu, ‘Bazıları evliliğin çok da gerekli olmadığını düşünüyor. Sen, evliliğe nasıl bakıyorsun?’ sorusuna da şu cevabı verdi: ‘Ben, hiçbir şeyin zorunluluk olduğunu düşünmüyorum. Bir birey, kendi hayatını nasıl, nerde, kiminle yaşamak istiyorsa, öyle yaşamalı. Eğer istemiyorsa, kimse evlenmek zorunda değil. Bu tamamen kişinin kendi hayatını nasıl yaşamak istediğiyle alakalı. Hiç kimsenin de bununla ilgili bir fikir beyan etme hakkı yok bence’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal