Biden'ın Kampanya Yöneticisi Dillon: Trump ile Mücadeleye Hazırız

Demokrat aday Joe Biden'ın 2020 Seçim Kampanyası Direktörü Jen O'Malley Dillon, Trump'ın, oy kullanımını durdurma yönündeki ifadesini çirkin olarak nitelendirdi.

04.11.2020-16:49 - (Son Güncelleme: 04.11.2020-16:36) Biden'ın Kampanya Yöneticisi Dillon: Trump ile Mücadeleye Hazırız

Demokrat aday Joe Biden'ın 2020 Seçim Kampanyası Direktörü Jen O'Malley Dillon, Trump'ın ''ABD Yüksek Mahkemesine gideceği ve oy kullanma işlemlerinin durdurulması talebinde bulunacağı'' açıklamasını ve iddialarını çok çirkin ve asılsız olarak nitelendirildi.

Biden'ın ''Trump'la mücadele etmeye hazır hukuk ekibinin olduğunu'' dile getiren Dillon, bu konuda da galip geleceklerini dile getirdi.

ABD Başkanı Donald Trump, seçim sonuçlarının açıklanmasının bir anda kesildiğini belirterek, bunun "bir hile" olduğunu savunmuştu. Trump, hukukun yerini bulması gerektiğinin vurgusunu yaparak, ''Biz ABD Yüksek Mahkemesine gideceğiz. Oy kullanma işlemlerinin durmasını istiyoruz. 4 Kasım sabahı 04'te kullanılıp listeye eklenen oylar olduğunu görmek istemiyoruz.'' dedi.

ABD'de 59. başkanlık seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre, Cumhuriyetçi aday Donald Trump şimdiye dek 213, Demokrat aday Joe Biden ise 238 delege sayısına yükseldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal