Beyonce'den Siyah Kültürü Kutlayan Görsel Albüm: Black is King

Bugüne kadar 20 Grammy Ödülü kazanan Beyonce, görsel albümü Black is King ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

30.06.2020-13:29 - (Son Güncelleme: 30.06.2020-13:27) Beyonce'den Siyah Kültürü Kutlayan Görsel Albüm: Black is King

19 Haziran ABD'de köleliğin kaldırılmasının yıldönümünde Black Parade (Siyahi Geçit Töreni) isimli yeni şarkısını hayranlarıyla buluşturan Amerikalı şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncu Beyonce, şimdi de siyah kültürü kutlayan Black is King isimli bir görsel albümü hayranlarının beğenisine sunuyor.

2014'te Time dergisinin Dünyadaki En Etkili 100 İnsan listesine giren sanatçı, 31 Temmuz’da yayınlanacak yeni görsel albümüyle siyah ailelerin yolculuklarını ve direnişini onurlandırmayı amaçlıyor.

Albüm, 90'lı yılların sevilen filmi Aslan Kral'ın (The Lion King) 2019 senesinde yeniden çekimi için hazırlanan film müziklerinden oluşuyor. Film müziklerine katkı sunan isimlerden Childish Gambino, Kendrick Lamar, Jay-Z ve Tierra Whack, Beyonce’nin görsel albümünde de yer alıyor.

Black is King'in kısa fragmanını kendi internet sitesinde yayınlayan Beyonce, albümün yazarlığını, yönetmenliğini ve prodüktörlüğünü de üstlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal