Beylikdüzü'nde korkunç olay: Kendi bebeğini binadan aşağı attı!

İstanbul Beylikdüzü’nde korkunç bir olay meydana geldi. Bir apartman dairesinde doğum yapan kadın, bebeğini aşağı attı.

13.05.2022-11:38 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-11:48) Beylikdüzü'nde korkunç olay: Kendi bebeğini binadan aşağı attı!

Beylikdüzü’nde bir apartman dairesinde yaşayan yabancı uyruklu kadın tek başına doğum yaptı. Söz konusu doğumun ardından kadın, bebeğini zemin kattaki terasa attı. Dehşet olayda talihsiz bebek yaşamını yitirdi. 

Olay geçen haftalarda Beylikdüzü’nde bir sitede yaşandı. Ortaya atılan iddiaya göre hamile olduğu bilgisi alınan Libya uyruklu A.K.M. isimli 39 yaşındaki kadın, bundan 2 ay önce, öz annesi ve üvey babasıyla beraber kendi ülkesinden Türkiye’ye geldi. İstanbul’a temelli bir şekilde yerleşme kararı alan aile, Beylikdüzü’nde bulunan bir siteden ev tuttu.

Ailesinden hamile olduğunu gizleyen A.K.M., bir odada kendi başına doğum gerçekleştirdi. Yabancı uyruklu olan kadın, ölü doğduğunu öne sürdüğü bebeğini yaşadığı apartman dairesinin balkonundan binanın teras katına bıraktı.

Beylikdüzü'nde korkunç olay: Kendi bebeğini binadan aşağı attı!

Karga istilasıyla ortaya çıktı

Öne sürülen iddialara göre olayın üzerinden biraz zaman geçtikten sonra siteyi kargalar bastı. Bunun üzerine apartman sakinleri, bir grup karga sürüsünün, yabancı uyruklu kadının sitenin terasına attığı bebeğin cansız bedeni etrafında uçtuğunu fark etti. Söz konusu durum ilk olarak site yönetimine, sonrasında da polise aktarıldı. İhbar üzerine olay yerinde bulunan polis ekipleri, meydana gelen hadiseyle ilgili büyük çaplı bir inceleme yürütmeye başladı.

Terasa düştüğü an öldüğü anlaşılan yeni doğmuş bebeğin, A.K.M. ismindeki Libya uyruklu kadının attığı anlaşıldı. Yabancı kadın polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyete götürülen A.K.M. ve ailesi, alındığı sorguda garip ifadelerde bulundu. Libya kökenli kadın emniyette sunduğu ifadede ülkesinde Libyalı bahçıvanları uyarınca cinsel istismara uğradığını, doğduğu anda ölü olduğunu düşündüğü bebeği teras katına bıraktığını aktardığı bilgisi alındı. Bunun üzerine adliyeye sevki istenen A.K.M tutuksuz yargılanmak kaydıyla serbest kaldı.

Tarık Bulduk
tarikbuldk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal