Beylikdüzü'nde Görülen Not Paniğe Sebep Oldu: 'Bomba Düzeneği Var Yaklaşmayın!’

Beylikdüzü'nde korkutan bir olay yaşandı. Bir anne ve oğlunun cesetlerinin olduğuodanın kapısında 'Bomba düzeneği var yaklaşmayın' yazılı nota rastlanıldı.

21.06.2021-09:38 - (Son Güncelleme: 21.06.2021-09:49) Beylikdüzü'nde Görülen Not Paniğe Sebep Oldu: 'Bomba Düzeneği Var Yaklaşmayın!’

Beylikdüzü’ndeki akılalmaz olay panik ve korkuya neden oldu. Yakuplu Mahallesi'nde, akşam saatlerine doğru 3 katlı bir apartmanın orta katındaki daireden ağır ağır kokular geldiği fark edildi. Kokuyu fark eden çevredekiler ve apartman sakinleri söz konusu kokuyu polis ekiplerine haber verdi. 

KAPIDA 'BOMBA DÜZENİĞİ VAR YAKLAŞMAYIN' YAZILI NOT 

Gelen ihbar üzerine apartmana giren polis ekipleri gördükleri karşısında şaşkınlığa uğradı. Dairenin içinde bir odanın kapısına asılı bir not ile karşılaşıldı. Polis ekipleri tarafından gerçekleşen denetimlerde asılan esrarengiz notta 'Bomba düzeneği var yaklaşmayın' yazdığı belirlendi. Polis ekipleri olay yerine bomba imha uzmanı polisleri çağırırken, olayın yaşandığı bina ile yanındaki apartmanda yaşayan vatandaşları hemen binadan uzaklaştırıldı. CADDE ARAÇ VE YAYA GEÇİŞİNE KAPATILDI Korkutan olayın yaşandığı yere gerekli tedbirler alınması sebebi ile itfaiye ekipleri gönderildi. Diğer yandan polis ekipleri apartmanın olduğu Hürriyet Bulvarı Caddesi'ni araç ve yaya geçişine kapattı.

BOMBA DÜZENEĞİNE RASTLANMADI 

Olayın meydana geldiği yere sevk edilen bomba imha uzmanı polis ekipleri, oda kapılarında gerçekleştirdiği incelemede herhangi bir düzenek bulamadı. Her iki odaya da giren polis ekipleri, anne ve oğlunun cansız bedenleri ile karşılaştı. Bunun üzerine cesetlerin bulunduğu odada iki adet tabanca olduğu da tespit edildi. Polis ekiplerinin apartmanda gerçekleştirdiği detaylı inceleme tüm hızıyla sürüyor. 

POLİS EKİPLERİ 5 SAAT ÇALIŞMA YAPTI 

Polis ekipleri olayın meydana geldiği dairede geniş çaplı inceleme yaptı. Gerçekleşen incelemede, her iki odada cansız bedenleri bulunan 60 yaşındaki annenin Münevver Ertem ve 40 yaşında olan oğlu Ertan Ertem olduğu belirlendi. Bununla beraber polis ekipleri, Ertan Ertem'in cansız bedeninin yanında bulunan iki tabancayı da inceledi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonrası anne ve oğlunun cansız bedenleri cenaze aracıyla Yenibosna Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Polis ekipleri çalışmalarını bitirmesinden sonra apartmanda oturan vatandaşların binaya girmesine izin verdi. 

APARTMANDAN AĞIR KOKULAR GELMEYE BAŞLADI 

Korkutan olayın meydana geldiği apartmanda oturan bir kişi, ölen şahısları tanımadığını dile getirerek ‘Binaya giriş için bekliyoruz. Herhalde az kaldı polisin çalışması, birkaç saattir bekliyoruz. Ben olayın yaşandığı binada oturuyorum. Ben tanımıyordum kendilerini. Apartmandan ağır kokular gelmeye başladı. Ben de ev sahibini aradım, geldiler polislere haber verdiler. Geldi polisler girdiler içeri, maalesef böyle bir olay meydana geldi. Allah rahmet eylesin’ ifadelerini kullandı. 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR 

Diğer yandan paniğe sebep olan ve henüz netliğe kavuşmayan olayla ilgili polis ekipleri tarafından soruşturma devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal