Beykoz Evde Kısa Film Yarışması'nda Kazananlar Belli Oldu

Beykoz Evde Kısa Film Yarışması sonuçlandı. Kurgu, teknik ve duygusal anlatıma göre incelenen filmler arasında seçilenler belediyenin Instagram hesabı üzerinden yapılan canlı yayınla açıklandı.

21.05.2020-10:49 - (Son Güncelleme: 21.05.2020-10:46) Beykoz Evde Kısa Film Yarışması'nda Kazananlar Belli Oldu

Beykoz Belediyesi “Corona Günlerinde Evde Hayat” konulu ödüllü “Beykoz Evde Kısa Film Yarışması" düzenledi.

Coronavirüsle mücadele kapsamında evde kal çağrılarına sanat yoluyla dikkat çekmek amacıyla organize edilen yarışmaya #Beykoz Evde etiketiyle 216 film katıldı. 

Filmler arasından kurallara teknik ve içerik olarak uygun 97 film yarışmaya hak kazandı.  

Sinema ve televizyon dünyasının tanınmış isimleri Nazif Tunç, Sinan Sertel ve Murat Pay’ın jüri olarak yer aldığı etkinlikte titiz bir değerlendirme yapıldı.

Kurgu, teknik ve duygusal  anlatıma göre incelenen filmler arasında seçilenler Beykoz Belediyesi Instagram hesabı üzerinden yapılan canlı yayınla açıklandı.

Yarışmada, Ahmet Duvar’ın “İnsan Hali” filmi birinci olurken, Furkan Vural’ın “Yarın” filmi ikinci, Şebnem Aslanbay’ın “Stayhome” filmi ise üçüncü oldu.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, etkinliğe canlı olarak katılarak “Bugünkü yaşanmışlıkların yarına aktarılmasına katkı sunan tüm katılımcıları kutluyor, bir an önce ülkemizin ve tüm dünyanın salgın tehlikesinden selamete çıkmasını diliyorum” dedi.

Birincinin diz üstü bilgisayar, ikincinin fotoğraf makinesi, üçüncünün ise tablet kazandığı yarışmada kura ile belirlenen 50 kişiye de 3 aylık çevirimiçi dizi/film platformu üyeliği, 50 kişiye de steam hediye kartı verilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal