Beyaz TV Derin Futbol Ali Koç izle

Beyaz TV'nin bu akşamki konuğu Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç oldu. Özellikle sar-lacivertli taraftarlar Ali Koç'un konuk olarak yer aldığı Beyaz TV Derin Futbol programını canlı olarak izlemenin yollarını arıyor. İşte Beyaz TV Derin Futbol Ali Koç canlı izleme linki

24.05.2022-00:25 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-00:25) Beyaz TV Derin Futbol Ali Koç izle

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, bun akşam Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz futbol isimli programa konuk oldu. Canlı olarak yayınlanan program en çok sarrı-lacivertli taraftarlar tarafından ilgiyle takip edilmek isteniyor.

Ali Koç'un yer aldığı Beyaz TV Beyaz futbol canlı izle linklerini araştıranlar için haberimizin detayında beyaz TV canlı izleme linkine ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç

Beyaz TV Derin Futbol Ali Koç izle

Beyaz Futbol'un bu akşamki Derin Futbol'da sunuculuğunu Onur Yıldız yaparken yorumcu koltuğunda Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz oturuyor.

Beyaz Futbolu canlı olarak izlemek isteyenler kanalın frekans bilgilerine Turksat 12380 Sembol Rate 27500 Vertical(Dikey) ayarlarından ulaşabilirler. Beyaz TV'yi internet üzerinden izlemek isteyenler https://m.beyaztv.com.tr/canli-yayin/ linkinden kolaylıkla ulaşabilirler. Beyaz TV aynı zamanda aşağıda belirttiğimiz kanallar üzerinden de izlenebilir.

- D-SMART D Smart 40. Kanal

- TELEDÜNYA 36. Kanal

- TİVİBU 31. Kanal

- DIGITURK 36. Kanal

- KABLO TV 35. Kanal

- TURKCEL TV PLUS 3. Kanal

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal