BETA kimdir? BETA şarkıları nelerdir, hangi şarkıları söylüyordu?

Müzik dünyasında BETA ismiyle tanınan rap müzik sanatçısı Berk Bayındır, yaşadığı binanın 8. katında olan dairesinin camından düşerek hayatını kaybetti. Berk Bayındır'ın ölüm nedeni henüz belirlenemezken genç şarkıcının kim olduğu ve hangi şarkıları söylediği merak konusu oldu. BETA kimdir? BETA şarkıları nelerdir, hangi şarkıları söylüyordu?

25.04.2022-16:10 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-16:10) BETA kimdir? BETA şarkıları nelerdir, hangi şarkıları söylüyordu?

Müzik piyasasına giriş yaptıktan sonra BETA lakabını alan ünlü rapçi Berk Bayındır, evinin bulunduğu binanın 8. katından düşerek hayatını kaybetti. Genç şarkıcının ölümü herkesi hüzne boğarken Berk Bayındır'ın ölümünü şüpheli bulan polis inceleme başlattı.

Korkunç olay sabah saat 08.00 sularında meydana geldi. Gültepe Talatpaşa Caddesinde bulunan bir rezidansta oturan BETA lakaplı Berk Bayındır (31) 8. kata bulunan dairesinin camından aşağı düştü. Berk Bayındır'ın yerde kanlar içinde yattığını gören çevre sakinleri durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildiri. Kısa süre içinde olay yerine olan sağlık ekipleri yaptıkları inceleme sonunda genç şarkıcının hayatını kaybettiğini belirledi.

BETA kimdir

Polis, olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken olay yeri ve savcılık incelemesi başlatıldı. Yapılan işlemlerin ardından genç şarkıcının cansız bedeni otopsi yapılması ve kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için ambulansa alınarak Adli Tıp Morgu'na götürüldü.

Olayın yaşandığı saatlerde evde bulunan Berk Bayındır'ın kız arkadaşı polis tarafından ifadesi alınması için Emniyete götürüldü. Genç şarkıcının ölümünü şüpheli bulan polis, olayla ilgili bir inceleme başlattı. Berk Bayındır'ın ölümü sonrası şarkıcının kim olduğu ve kaç yaşında olduğu merak edilmeye başlandı.

BETA kimdir

BETA kimdir?

Bir süredir rap müzik dünyasında tanınan Beta lakaplı Berk Bayındır 9 Eylül 1989'de doğmuştur. Müziğe olan ilgili çok küçük yaşta başlamış ve 1998'de ilk kayıtlarını çıkarmıştır. 2004'de Bayındır Müzikhane, C7, Adalet adlı demotapelerini alan Berk Bayındır, müzik hayatını bir süre bu şekilde devam ettirmiştir.

BETA kimdir

BETA şarkıları nelerdir, hangi şarkıları söylüyordu?

Aynı yıl ilk underground albümü olarak 'A2BT'yi' ismini verdiği şarkısını çıkaran Beta, 2005 yılında da 2. albümü Cümle Alem'in içinde 250 ve Çürük Yarınlar isimli şarkılarını piyasaya sürmüştür. 2008'de Pişti adını verdiği albümle sevenlerinin karşısına çıkan Beta, bu albümüyle ilk asil çıkışını yapmıştır. Daha sonra Beton, Dokuz, Bu İşte Bir Terslik Var ismini verdiği albümlerini müzik piyasasına süren Berk Bayındır, ilk sahnesine de 2005 yılında Mayıs Fest ve Khas Fest'te çıkmıştır.

BETA kimdir

Kadir Has Üniversitesi'nde eğitim alan ve burada Tiyatro bölümü oyunculuğu eğitimlerini tamamlayan Beta, Krem ve Paramparça isimli dizilerde de oynamıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal