Beşiktaş'tan Vincent Aboubakar Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 36. Haftasında oynanan Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan alınan Vincent Aboubakar'ın sağlık durumu ile ilgili siyah beyazlı kulüpten açıklama geldi.

21.04.2021-14:07 - (Son Güncelleme: 21.04.2021-16:18) Beşiktaş'tan Vincent Aboubakar Açıklaması

Beşiktaş'ın bu sezon gol yollarındaki en büyük kozlarından biri olan Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, yaşamış olduğu sakatlık nedeniyle 3 haftadır sahalardan uzaktı. Spor Toto Süper Lig'in 36. Haftasında oynanan Sivasspor karşılaşması ile birlikte formasına kavuşan Vincent Aboubakar, karşılaşmanın ilk yarısının son anlarına doğru yaşamış olduğu sakatlık nedeniyle oyun alanının kenarına gelmek zorunda kalmıştı. 

Siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapmış olduğu açıklamada Vincent Aboubakar'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada ;

' Futbol Takımımızın Süper Lig’in 36. haftasında, dün akşam Demir Grup Sivasspor ile oynadığı maç esnasında sağ üst ön adalesinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle oyuna devam edemeyen futbolcumuz Vincent Aboubakar’ın yapılan klinik değerlendirme ve Acıbadem Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, sağ uyluk üst adalesinde (rectus femoris) kanama ve ödem bulgularına rastlanmıştır. Aboubakar’ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır. ' ifadelerine yer verildi.

Kamerunlu golcü oyuncunun yaşamış olduğu sakatlık nedeniyle en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

BU SEZON PERFORMANSI

Vincent Aboubakar, bu sezon Beşiktaş formasıyla 29 karşılaşmada forma şansı bulurken bu karşılaşmalarda 16 gol ve 5 asistlik bir katkıda bulunarak 29 karşılaşmada toplamda 21 gole doğdudan katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal