Beşiktaş’tan sonra Fenerbahçe de kabusu yaşadı: Sarı Lacivertliler şansını zora soktu

Beşiktaş’ın Club Brugge’ye Konferans Ligi’nde mağlup olmasının ardından Fenerbahçe, Danimarka’da Nordsjaelland’a konuk oldu. Sarı Lacivertliler, rakibine 6-1 mağlup olarak gruptan çıkma şansını son haftaya bıraktı.

01.12.2023-09:34 - (Son Güncelleme: 01.12.2023-17:27)

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile berabere kaldığı ve Beşiktaş’ın Konferans Ligi’nde sahasında Club Brugge’den farklı mağlup olmasının ardından, Fenerbahçe de deplasmanda Nordsjaelland'a konuk oldu.

Fenerbahçe Danimarka'da kabusu yaşadı

Danimarka’da Right to Dream Park'ta oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 6-1 kazanarak, Sarı Lacivertliler’e kabusu yaşattı. Nordsjaelland, ilk yarıda 21. dakikada Lucas Hey, 25. dakikada Daniel Svensson ile öne geçti. Batshuayi, Fenerbahçe adına skoru 2-1’e taşımasının ardından ilk yarı sona erdi.

Fenerbahçe Danimarka maçı

Maçın ikinci yarısında gol yağmuru

İkinci yarıda ise Danimarka temsilcisi, Fenerbahçe karşısında adeta farka koştu. 55, 75 ve 84. dakikalarda Benjamin Nygren ile 66. dakikada Christian Rasmussen attı. Maç da bu gollerin ardından 6-1 sona erdi.

Ayrıca Sarı Lacivertliler’in Szymanski ve Batshuayi ile bulduğu iki gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Bu sonucun ardından Nordsjaelland puanını 10'a çıkarttı ve liderliğe yükseldi. Haftaya lider başlayan Fenerbahçe ise 9 puanla üçüncü sırada averajla Ludogorets’in hemen altında haftayı tamamladı. Grubun son maçında 14 Aralık'ta Fenerbahçe, Kadıköy’de Slovakya ekibi Spartak Trnava'yı konuk edecek. Sarı Lacivertliler, bu maçı kaybetmesi halinde gruptan çıkma şansını bir hayli zora sokacak.

Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal