Beşiktaş'tan ayrılan Rosier yeni takımıyla pozunu verdi: Yapılacak çok güzel şeyler var

Beşiktaş, Valentin Rosier'in Fransa Ligue 1 takımlarından Nice'ye kiralandığını duyurdu. Fransız sağ bek, transferiyle ilgili "Çok motiveyim ve Nice'in hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmayı umuyorum" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

18.01.2024-22:29 - (Son Güncelleme: 18.01.2024-22:29)

2020’de takıma katılan ve o sezon kazanılan 2 kupa ve 1 Süper Kupa şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Beşiktaş’ın Fransız yıldızı Valentin Rosier, bu sezon bekleneni verememekle beraber kadro dışı bırakılmıştı. Öte yandan Siyah Beyazlılar, Fransız yıldızı ülkesi takımlarından Nice’ye kiraladı. 

Valentin Rosier (Beşiktaş)

KAP’a bildirildi

Beşiktaş, Valentin Rosier’in Fransa'nın Nice takımına kiralandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Yapılan açıklamada "Kulübümüz, profesyonel futbolcumuz Valentin Rosier'in 2023-2024 sezonu sonuna kadar geçici transferi hususunda OGC NICE kulübüyle ve oyuncuyla anlaşmaya varmıştır. Yapılan anlaşmaya göre OGC NICE kulübünün satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Ayrıca oyuncunun 2023/2024 sezonu sonuna kadar ücreti OGC NICE kulübü tarafından karşılanacaktır” ifadeleri kullanıldı.

“Sabırsızlanıyorum”

Valentin Rosier ise transferi hakkında yaptığı açıklamada "Fransa'da, Nice gibi iddialı bir kulüpte bulunduğum için mutluyum. Yeni takımımla çalışmak için sabırsızlanıyorum. Sezonun ilk bölümünü takip ettim, birlikte yapılacak çok güzel şeyler var. Çok motiveyim ve Nice'in hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmayı umuyorum" diye konuştu.

Şampiyonluğun büyük pay sahibiydi

Rosier, Beşiktaş formasıyla toplamda 126 maça çıktı. 6 gol ve 18 asist yapan Fransız yıldız, 2020-2021 sezonunda kazanılan Süper Lig şampiyonluğu ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğunda önemli pay sahibi olmuştu.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal