09.12.2021-17:05 (Son Güncelleme:09.12.2021-17:21)


1

Beşiktaş'ta transferiyle tüm ülkeyi ayağa kaldıran Miralem Pjanic büyük hayal kırıklığı yaşattı. Bekleneni gösteremeyen yıldız futbolcuyla ocak ayında yolların ayrılmasının planlandığı öğrenildi.



2

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Beşiktaş'ta takımın teknik direktörü Sergen Yalçın'ın istifasının ardından takımın yıldız futbolcularından Boşnak yıldız Miralem Pjanic ile de yolların ayrılacağı öğrenildi.



3

Beşiktaş'a çok büyük umutlarla İspanyol devi Barcelona'dan kiralanan ve Beşiktaş'a gelişi olay olan Miralem Pjanic, beklenen performansın aşırı uzağında kaldı. Şimdiye kadar 8'i Süper Lig, 3'ü Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplamda 11 karşılaşmada forma terleten Boşnak yıldız, 4 kez asist yaparken, gol atma başarısı ise gösteremedi.



4

Miralem Pjanic üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle ritim bulamamış ve 31 yaşındaki orta saha takımda gözden düşen futbolcu olmuştu. Sergen Yalçın'ın da gözünden düşen futbolcu ile yönetimin Şampiyonlar Ligi'nden alınan başarısız sonuçlar hem de takımın ligdek durumundan dolayı Boşnak yıldızın maliyetinden kurtulmanın hesaplandığı beliriliyor.



5

Boşnak yıldız Miralem Pjanic'in bir önceki yuvası Barcelona'ya dönmeye oldukça sıcak baktığı öğrenildi. Yönetimin Barcelona ile görüşeceği ve futbolcuyu devre arasında Kartalan kulübüne geri göndereceği aktarılıyor.



6

Yıldız futbolcu ile ilgili yakın zamanda sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Transferi gerek Beşiktaş camiasını gerek Türk futbolunu heyecanlandıran futbolcunun etkisiz performansı ise gündem oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR